Een stressvrije werkomgeving bij Netropolix

Bij Netropolix geloven we in het creëren van een werkomgeving waarin onze medewerkers kunnen groeien en uitblinken in wat ze doen.

Zo brengen we de filosofie van Stressvrij werken in de praktijk

Ons concept van Stressvrij werken is niet enkel van toepassing op onze klanten, maar in eerste instantie zeker op onze eigen medewerkers.

Het concept van Stressvrij werken weerspiegelt onze vijf kernwaarden:

Waarde excellentie

Excellentie

We investeren aanzienlijk in groei en persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen en bijscholing zijn integraal onderdeel van ons bedrijf. Je stippelt samen met je teamlead een individueel pad uit dat je wil bewandelen om het maximum uit je loopbaan te halen, én uit je talenten. We streven ernaar dat je altijd beschikt over de kennis en vaardigheden om je werk op het hoogste niveau uit te voeren.

Lees het dubbelinterview met onze collega’s
Waarde passie

Passie

We willen dat je gepassioneerd bent over je werk. Het leveren van excellente service aan onze klanten is wat ons drijft. We moedigen je aan om jouw passie voor technologie te omarmen en te delen met je collega’s en klanten.

Waarde fun

Fun

Bij Netropolix vormt plezier een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Net zoals wij geloven onze klanten in dezelfde visie op IT als wij. We koesteren een werkomgeving waarin enthousiasme wordt aangemoedigd en waar samenwerking centraal staat. Je maakt deel uit van een team van collega’s die dezelfde bedrijfswaarden delen en beschikken over aanvullende talenten. Hier kun je genieten van een inspirerende en plezierige atmosfeer, terwijl je samenwerkt met uiterst bekwame collega’s.

Lees het interview met onze collega’s
Waarde balans

Balans

We begrijpen dat werk slechts een deel is van jouw leven. Daarom moedigen we een gezonde balans tussen werk- en privéleven aan. Dankzij thuis- en flexwerkmogelijkheden kan je je werk afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en verantwoordelijkheden.

Ontdek het dubbelinterview met onze collega’s
Waarde ownership

Ownership

Bij Netropolix geloven we in het geven van verantwoordelijkheid aan onze medewerkers. We creëren kansen en moedigen je aan om deze met beide handen te grijpen. Jij bent de eigenaar van jouw projecten en verantwoordelijk voor hun succes. Om dat mogelijk te maken werken we in kleine teams op een beperkt aantal klanten zodat je ook de nodige kennis over deze klanten en hun gebruikte technologieën kan opbouwen.

Stressvrij werken is niet alleen een concept voor onze klanten, maar een leidende filosofie voor ons hele team. Het stelt ons in staat om samen te werken aan uitdagende projecten, ondersteund door een cultuur van excellentie en innovatie.

Bij Netropolix ben je meer dan alleen een medewerker. Je bent een essentieel onderdeel van ons succesverhaal. We nodigen jou uit om samen met ons de weg te effenen naar een stressvrije werkomgeving. Interesse gewekt?

Netropolix – Netflow: een Great Place To Work

De groep Netflow en Netropolix behaalde het Great Place to Work® label. Het is een mooie blijk van waardering voor de genomen initiatieven die ervoor zorgen dat huidige en toekomstige medewerkers in de beste omstandigheden kunnen werken.

Leest het persbericht

Onze employee experience? Die ervaar je meteen!

Ontspannen werksfeer

✔ Een ontspannen werksfeer met toffe collega’s waar plaats is voor humor en plezier. We hebben zelfs een heus feestcomité, de Happy Hour Heroes!

Balans werk-privé

✔ We hebben aandacht voor een gezonde werk-privébalans en bieden thuis- en flexwerk aan.

 

Persoonlijke groei

✔ We investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling door het uitstippelen van jouw specifiek carrièrepad.

Gedeelde passie

✔ Wij komen graag bij onze klanten en dat vinden de meeste collega’s fijn. Het zorgt voor directe feedback en waardering voor je werk.

Verantwoordelijkheid

✔ Elke radar in onze organisatie is cruciaal. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn taken en collega’s vertrouwen op elkaar.

Moderne werkomgeving

✔ We besteden aandacht aan ergonomie en welzijn op het werk. Zo proberen we beweging en fun te stimuleren.

Employee experience

Een dag in het leven van accountmanager Jan

07/05/2021 – 3 min read

“Wat heb je aan teams vol fantastische IT’ers als niemand het kan verkopen?” Een vraag waar Jan het antwoord op weet! Hij legt uit wat de functie als accountmanager in de IT inhoudt.

Lees verder
Square One
Kennismaken?

We zien je graag verschijnen

Nog niet gevonden wat je zocht? Laat gerust je gegevens achter en wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  • Max. file size: 10 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Neem je liever zelf initiatief?

Boek dan een rondleiding;

Plan een digitaal kennismakingsgesprek;

Praat met een van onze collega’s over de job.

Maak hier een vrijblijvende afspraak
Altijd welkom

Zo gaat ons sollicitatieproces eraan toe!

Solliciteren: dat kan best spannend zijn. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden, lichten we graag de volledige procedure toe. Ben je er klaar voor?

Check de vacatures
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!