Software voor jouw online administratie

“Welk administratief softwarepakket gebruik je al en wat heb je nodig, nu en in de toekomst?” Dat zijn dé twee basisvragen van waaruit Netropolix vertrekt om jou de ideale software oplossing aan te bieden. Dankzij het antwoord op deze vragen en onze expertise voorzien we jouw bedrijf van de geschikte online administratie op maat!

ADMINd

ERP software voor KMO’s

ADMINd is hét softwarepakket als het gaat over het verwerken van online administratie. De software voor kmo’s is perfect voor één pc of een heel netwerk, voor een éénmanszaak of een middelgroot bedrijf met verschillende vestigingen. De administratieve software voor kmo’s is bovendien volledig aanpasbaar aan je bedrijfsprocessen. Dat maakt écht een verschil. Geniet van een totaalpakket met hoog gebruiksgemak op maat qua budget voor de digitalisering van je administratie. Flexibele integraties met andere administratieve software is mogelijk, zoals een koppeling met Isabel en CODA-bestanden.

Meer over ADMINd
Syndesk

Software voor de syndicus

Syndesk is een softwarepakket dat met advies van erkende syndici ontwikkeld werd om alle dagelijkse taken van een syndicuskantoor maximaal te ondersteunen. De focus van het administratief softwarepakket ligt hierbij op tijdswinst en rendementsverhoging. Met Syndesk heb je een programma waarmee VME’s eenvoudig en efficiënt beheerd worden dankzij sterke automatisatie en online administratie. Syndesk maakt gebruik van moderne technologie en zet in op de laatste innovaties. Met software voor de syndicus beheer je meer gebouwen in minder tijd, wat het softwarepakket dé referentie maakt voor het beheer van mede-eigendom.

Meer over Syndesk
Rentdesk

Verhuursoftware voor vastgoedbeheer

Of je nu eigen vastgoed beheert of je beheert het voor anderen: structuur is altijd belangrijk. Om een duidelijk overzicht te bewaren, is er Rentdesk: de cloudomgeving die ervoor zorgt dat je meer tijd hebt. Betalingen, afrekeningen of huurindexaties? De online administratie wordt volledig geautomatiseerd. Bovendien doe je zowel aan taakbeheer als aan technisch beheer. Aflopende contracten en panden in leegstand zijn makkelijk te controleren in het administratief softwarepakket. En dankzij het eenvoudig kleurendashboard zie je in één oogopslag wat er nog te gebeuren staat!

Meer over Rentdesk
cmOffice

Software voor congressen

cmOffice is een gespecialiseerd softwarepakket voor internationale medische en wetenschappelijke congressen. De administratieve software ondersteunt en vereenvoudigt het beheer van je live, hybride of virtueel congres. De online administratie zoals inschrijvingen, betalingen en lidmaatschappen beheer je op een overzichtelijke manier. Hiernaast biedt cmOffice badge printing, digital signage en toegangscontrole. Als extraatje heeft de software voor congressen een Customer Relationship Management module: eenvoudig voor het voeren van direct marketing.

Meer over cmOffice
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!