Software

Als je kiest voor een softwareoplossing, zijn er twee mogelijkheden: maatsoftware ontwikkelt voor jouw bedrijfsnoden. Of een softwarepakket. Om te kijken welke oplossing het beste aansluit bij jouw vraag, kijken we niet enkel naar de huidige situatie maar ook naar de toekomst. Dankzij het antwoord op deze vragen en onze expertise voorzien we jouw bedrijf van de geschikte softwareoplossing.

Maatsoftware

Als je kiest voor maatsoftware, dan kies je voor software die door Netropolix ontwikkeld wordt op maat van jouw bedrijfsnoden. Het grote voordeel hiervan is dat het volledig aansluit aan jouw wensen en nodige functionaliteiten waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is.

Daarnaast kan je bij maatsoftware kiezen voor Power Apps van Microsoft, maar is het ook perfect mogelijk om vanaf nul software te laten ontwikkelen door onze eigen developers.

Softwarepakketten

ADMINd software

ADMINd: ERP software voor KMO’s

ADMINd is hét softwarepakket als het gaat over het verwerken van online administratie. De software voor kmo’s is perfect voor één pc of een heel netwerk, voor een éénmanszaak of een middelgroot bedrijf met verschillende vestigingen. De administratieve software voor kmo’s is bovendien volledig aanpasbaar aan je bedrijfsprocessen. Dat maakt écht een verschil. Geniet van een totaalpakket met hoog gebruiksgemak op maat qua budget voor de digitalisering van je administratie. Flexibele integraties met andere administratieve software is mogelijk, zoals een koppeling met Isabel en CODA-bestanden.

Meer over ADMINd
Software voor congressen

cmOffice: Software voor congressen

cmOffice is een gespecialiseerd softwarepakket voor internationale medische en wetenschappelijke congressen. De administratieve software ondersteunt en vereenvoudigt het beheer van je live, hybride of virtueel congres. De online administratie zoals inschrijvingen, betalingen en lidmaatschappen beheer je op een overzichtelijke manier. Hiernaast biedt cmOffice badge printing, digital signage en toegangscontrole. Als extraatje heeft de software voor congressen een Customer Relationship Management module: eenvoudig voor het voeren van direct marketing.

Meer over cmOffice
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!