Dell technologies in jouw bedrijf

Dell is dé referentie als het aankomt op technologieoplossingen met bijhorende service en ondersteuning. Of het nu om bedrijfscomputers, servers of storage gaat, de Amerikaanse fabrikant heeft voor jou het juiste toestel.

Netropolix werkt nauw samen met Dell. Zo krijg je steeds het meest geschikte toestel dat door ons ondersteund wordt. Dankzij de samenwerking met de Dell technologies en een doorgedreven kennis van de nieuwste technologieën zorgen we voor de perfecte balans in jouw nieuwe IT-infrastructuur.

Onze Dell toestellen

Dell XPS

Laptops

Of het nu een workstation is voor een architect, een PC voor een administratief bediende of een ultramobiele laptop voor een verkoper, jóuw wensen vormen de basis van ons voorstel

Lees meer
Dell Precision 3640

Computers

Breng je tekeningen en ideeën tot leven. Liever met cijfers bezig? Ook voor complexe berekeningen deinst de desktop niet terug!

Lees meer
Dell Poweredge r740 XD

Servers

Een server is, naast jouw medewerkers, dé sturende kracht van jouw bedrijf. Geen server staat namelijk gelijk aan geen e-mails, geen website, geen opslag …

Lees meer
Dell powerstore

Storage

Een goede storage solution is van cruciaal belang in een onderneming. Hoe worden anders jouw data opgeslagen? Ontdek de meest schaalbare oplossing.

Lees meer

Workspace

Een bureau, een stoel, een laptop en gaan? Zou kunnen, maar er zijn manieren om je werkcomfort nóg te verhogen. Wij vertellen je hoe.

Creëer jouw werkplek
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!