Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Een dag in het leven van Administratief medewerker Inge

Het onthaal: het eerste contact met een bedrijf. Enorm fijn om meteen een lachend gezicht te zien als je binnenkomt. Maar wat houdt een job achter de balie bij Netropolix nu juist in? Inge vertelt het je graag!

Inge_blog.jpg

Mijn carrièrepad

Ik studeerde voor leerkracht wetenschappen en deed daarna een avondopleiding boekhouden. Zo ben ik al ongeveer 14 jaar actief in de boekhoudkundige en administratieve sector. Corona zorgde ervoor dat mijn job in gedrang kwam, maar gelukkig kon ik bij Netropolix terecht.

Administratie en nog veel meer

Bij het administratieteam van Netropolix werken, is meer dan elke werkdag van 9u tot 13u achter de balie zitten. Naast klanten en collega’s verwelkomen, bestaat mijn job uit nog verschillende andere opdrachten. Mijn dag ziet eruit als volgt:

Bolletje 1.jpg

Meetingrooms nakijken en materiaal aanvullen;

Bolletje 2.jpg

Klanten te woord staan en helpen;

Bolletje 3.jpg

Planning en ticketverdeling van techniekers organiseren;

Bolletje 4.jpg

Dagelijkse boekhouding ondersteunen.

 

 

“De afwisseling in mijn job maakt elke dag interessant en anders."

 

Een uitdagende job met kansen

Het IT-bedrijf bood me de kans om administratie met boekhouding te combineren. Zo help ik mijn collega Evelien bij het inboeken van inkomende facturen en het inscannen van lever- en interventiebonnen. Daarbij is het fijn dat je altijd met vanalles tegelijk bezig bent. Als ik aan iets werk en er verschijnt  iemand aan de balie, is het leuk om even wat afwisseling te hebben. Hoewel ik alleen achter de balie zit, ben ik nooit eenzaam. Mijn job? Die is:

 

  • Afwisselend
  • Sociaal
  • Veelzijdig
  • Uitdagend
  • Fun

Afwisseling staat met stip op nummer één. Sociaal zijn, uit zich tijdens corona natuurlijk anders. Dat is momenteel telefonisch, maar hopelijk komt er snel fysiek sociaal contact. Als laatste is er multitasken omdat je zoveel tegelijk doet.

Bij Netropolix werken? Niet zonder de juiste tools

 

Maar om zoveel tegelijk te kunnen, moet je beschikken over enkele eigenschappen. Het is belangrijk dat je geen schrik hebt om te spreken of vragen te stellen. Bij elk gesprek moet je goed luisteren om te weten waarover het gaat en het zo goed mogelijk te kunnen doorgeven aan de techniekers of coördinatoren. Daarnaast ben je best stressbestendig. Ikzelf heb gelukkig niet snel last van stress, maar ik kan me voorstellen dat het bij stressgevoelige personen snel te veel kan worden. Als laatste is structuur belangrijk. Je moet een duidelijk overzicht hebben van wat wanneer afgewerkt moet worden. Maar met de hulp van mijn collega’s, zijn deze doelen halen een fluitje van een cent.

 

Netropolix = Fun-O-Polix

 

Bij Netropolix staat de werknemer op nummer één. Het is dan ook fijn dat er buiten de job activiteiten worden georganiseerd dankzij Fun-O-Polix, dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onze familiedag, het personeelsfeest en andere teamactiviteiten. Super, toch?

 

Droom jij ook van een job in de administratie bij Netropolix? Contacteer ons vandaag nog en wie weet word jij wel de nieuwe collega van Inge!

 

EvelienHendrickx.jpg

Evelien Hendrickx   

Match Maker   

INTERESSE OM BIJ ONS TE WERKEN?

Als je na het lezen van bovenstaande vacature zin hebt om bij ons aan de slag te gaan, contacteer me dan vandaag nog!

 

Groetjes, Evelien

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT-consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT-ondersteuning.

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?

 

HET KAN!

 

andere blogs, persberichten en events

content-view-module.png

Cloud

Public of private cloud: wat is het verschil?

Ga jij voor de public of private cloud? Of zit er misschien nog iets tussenin?

Software

De transformatie van internationale congressen.

Hoe zit het één jaar na corona met medische congressen?

Visie

Netropolix steunt studenten tijdens paaspauze

Studenten livestreamen Paas TD dankzij Netropolix.

Cloud

Netropolix schiet DDA IT te hulp bij modernisering

Netropolix helpt softwarebedrijf DDA IT met overstap naar de cloud.

Security

Zo bescherm je je bedrijfsinfo tegen phishing

Door corona brengen we meer tijd online door. Zo bescherm je je data.

Netropolix

Rondleiding in Square One

Netropolix, Kempische IT-partner voor kmo's

Data

Wat betekent de GDPR voor jouw bedrijf?

Voor veel bedrijven betekent de GDPR een extra inspanning. Maar er is meer ...