logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Actievoorwaarden november 2021

November is passiemaand bij Netropolix. Daarom laten we twee gepassioneerde medewerkers aan het woord. Begint het ondertussen ook bij jou te kriebelen? Solliciteer dan snel, want er hangt niet enkel een leuke job vanaf, maar ook nog een extraatje* ...

Accountmanager & verkoper vastgoedsoftware

Zit verkopen in je bloed? Ben je geïnteresseerd in IT? Beschik je over de nodige technische kennis? En ben je niet vies van overtuigingstechnieken? Dan ben jij de accountmanager of verkoper van vastgoedsoftware die wij zoeken.

 

Maak je de sprong en mag je op gesprek komen? Dan is dat al een eerste overwinning! Haal je echter de voorlaatste ronde, dan hebben we een verrassing in petto waarbij je honderduit kan praten over je passie ...

IT-profielen, internal sales, telesales, business analist & customer service engineer

Analyseren, onderzoeken en ontwikkelen? Of liever beveiligen, programmeren of migreren? Noem het op en je kan het als IT'er, business analist en customer service engineer naar hartelust uitvoeren bij Netropolix. Maar ook interne salestalenten en bel-fanaten kunnen we goed gebruiken.

 

Klinkt dit als muziek in de oren? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]. Want naast een toffe job, word je in het tweede gesprek ook beloond met een mooie investering in je passie ... Wat dat inhoudt? Dat kom je zelf maar ontdekken!

*De campagne loopt van 1 tot en met 30 november en is van toepassing wanneer het eerste gesprek werd vastgelegd in november.

 

Bij IT-profielen, internal sales, telesales, customer service engineer en business analist moet je het tweede gesprek behalen. Bij accountmanager en verkoper van vastgoedsoftware ontvang je de verrassing bij het bereiken van de derde fase.