Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Tof IT Talent

Continu

BuildingValues_960.png

building on values

Bovenstaande visual is een mix van de waarden die we binnen Netropolix samen bepaald hebben en Square One, ons gloednieuwe gebouw. Onze waarden kan je terugvinden in onze Cultuurshake.

VAARDIGHEDEN 

Nu vraag jij je misschien af over welke vaardigheden je moet beschikken om bij ons te mogen beginnen. Wij zijn echter van het principe dat attitude en motivatie het belangrijkste zijn. Daarom sommen wij geen competenties op, maar willen wij je vooral aanmoedigen de sprong te wagen. 

 

Wil je toch graag meer informatie rond de kennis en vaardigheden die wij zoeken? Dan kan je steeds - vrijblijvend - contact opnemen.

 

Wat voor opportuniteiten zijn er binnen netropolix?

Netropolix heeft een Infrastructuur en een software afdeling. We hebben dus allerlei vacatures in IT context. We zijn voortdurend op zoek naar goede system/helpdesk engineers en developers. Sommige daarvan werken af en toe internationaal.  Ook mensen op de snijlijn van de soft-en hardware zoals Cloud Architecten of DevOps willen we zeker spreken.

 

Als je een ander relevant IT talent hebt, willen we je absoluut aanmoedigen om contact op te nemen. We zouden de kans om op jouw shortlist voor potentiële werkgevers te vertoeven niet willen missen.

 

passen wij bij jou en andersom?

Zorgen dat je met plezier komt werken, is onze betrachting. Een hobby waar je toevallig ook nog geld voor krijgt, zou ideaal zijn. We zijn dus op zoek naar collega's die bij ons passen en geloven in ons verhaal. Hierbij is kennis natuurlijk niet onbelangrijk, maar ondergeschikt aan de samenhang van ons team. We gaan namelijk elke dag samen aan de slag en moeten altijd op elkaar kunnen rekenen.

  Wat kan je verwachten?

  Netropolix is een groeiend bedrijf en vaste waarde in de Kempen sinds 1999. We houden het serieus waar het moet en informeel waar het kan. Dit is wat wij jou te bieden hebben:

   

  • Een ontspannen werksfeer met toffe collega’s waar véél plaats is voor humor en plezier. We hebben bovendien een heus feestcomité dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onze familiedag, het personeelsfeest en andere teamactiviteiten.
  • 'There's never a dull moment' @ Netropolix door een grote variatie in taken binnen alle rollen.
  • Elk radartje in onze organisatie is even cruciaal. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn taken en collega's kunnen vertrouwen op elkaar.
  • Wij komen graag bij onze klanten en dat vinden de meeste collega's fijn. Het zorgt voor zéér directe feedback en waardering voor je werk. Belangrijk: we respecteren het ook als je dit aspect minder leuk zou vinden.
  • We hebben aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé en bieden manieren aan om flexibel te kunnen werken. 
  • We besteden aandacht aan ergonomie en welzijn op het werk. Zo proberen we beweging te stimuleren en hebben we naast sportieve initiatieven bijvoorbeeld ook een Fiets-plan.

  CONCRETE VOORDELEN

  • Vlot bereikbaar
  • Groepsverzekering
  • 12 ADV Dagen
  • Flexibel werken
  • Thuis werken

  nog belangrijk

  • Kennis van Nederlands is noodzakelijk. Engels is handig voor het volgen van externe opleidingen en communicatie met sommige klanten.
  • Een rijbewijs B is wenselijk.

  Je werkt in regio Kempen in ons spiksplinternieuw hoofdkantoor (Square One), tegenover Thomas More in Geel. 

   

  INTERESSE? ZO GAAN WE TE WERK!

  Stap 1: We plannen een gesprek dat het volgende in zal houden:

  • Een babbel over je droomjob en hoe die past binnen Netropolix.
  • Hoe je je loon zou willen zien (we zijn daar flexibel in).
  • Een korte rondleiding in je toekomstige werkplek

  Stap 2: Als we in het eerste gesprek merken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, nodigen we je uit voor een persoonlijkheidstest.

  Stap 3: Daarna volgt een tweede, concreter gesprek én een korte kennismaking met collega's uit je toekomstig team.

  Stap 4: Wij leggen je een concreet voorstel voor. 

  Stap 5: Aan jou de beslissing ...

   

  Dit hele proces proberen we te beperken tot een doorlooptijd van maximum 14 dagen zodat je snel weet waar je aan toe bent. 

  INTERESSE OM BIJ ONS TE WERKEN?

   

  Als je na het lezen van bovenstaande vacature zin hebt om bij ons aan de slag te gaan, hoef je je niet in te houden. Je kan me immers bellen van maandag tot zondag tussen 8-22u! Doen!

   

  Grtz, Manu

   

  Manu_1500x1500.png

  Emanuel van der Aalst

  Chief Happiness Officer