Netropolix Logo

Tof IT Talent

Continu

BuildingValues_960.png

building on values

Bovenstaande visual is een mix van de waarden die we binnen Netropolix allemaal samen bepaald hebben in onze Cultuurshake en Square One, ons nieuwe HQ.

Wat voor opportuniteiten zijn er binnen netropolix?

Netropolix heeft een Infrastructuur en een software afdeling. We hebben dus allerlei vacatures in IT context. We zijn voortdurend op zoek naar goede system/helpdesk engineers en developers. Sommige daarvan werken af en toe internationaal.  Ook mensen op de snijlijn van de soft-en hardware zoals Cloud Architecten of DevOps willen we zeker spreken.

Als je een ander relevant IT talent hebt willen we je absoluut aanmoedigen om contact op te nemen. We zouden de kans om op uw shortlist voor potentiële werkgevers te vertoeven niet willen missen.

 

passen wij bij jou en andersom?

Zorgen dat je met plezier komt werken is onze betrachting voor iedereen. Een hobby waar je toevallig ook nog geld voor krijgt zou ideaal zijn. We zijn dus op zoek naar collega's die bij ons passen en geloven in ons verhaal. Hierbij is kennis natuurlijk niet onbelangrijk maar ondergeschikt aan de samenhang van ons team. We moeten namelijk elke dag samen aan de slag en altijd op elkaar kunnen rekenen.

  Wat kan je verwachten?

  Netropolix is een groeibedrijf en vaste waarde in de Kempen sinds 1999. We houden het serieus waar het moet en informeel waar het kan.

  • Ontspannen werksfeer met toffe collega’s waar véél plaats is voor humor en plezier. We hebben bovendien een heus feestcomité dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onze familiedag en enkele andere leuke activiteiten. Dit naast het personeelsfeest en andere team activiteiten die Netropolix voor zijn rekening neemt.
  • 'Never a dull moment' @ Netropolix door een grote variatie in je taken binnen alle rollen.
  • Elk radartje in onze organisatie is even cruciaal. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn taken en collega's kunnen vertrouwen op elkaar.
  • Wij komen graag bij onze klanten en dat vinden de meeste collega's fijn. Het zorgt voor een zéér directe feedback lijn en waardering voor je werk. Belangrijk: we respecteren het ook als je dit aspect minder leuk zou vinden.
  • ‘Family First’-mentaliteit met aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.  Je hebt bovendien voldoende flexibiliteit in dagindeling en locatie.
  • We proberen gezonder te leven door voldoende te bewegen en bijvoorbeeld fruit, soep en water te voorzien.

  CONCRETE VOORDELEN

  • Vlot bereikbaar
  • Groepsverzekering
  • 12 ADV Dagen

  nog belangrijk

  • Kennis van Nederlands en Engels is noodzakelijk voor het volgen van externe opleidingen en communicatie met sommige klanten.
  • Een rijbewijs B is wenselijk.

  Je werkt in regio Kempen met kantoren in Geel, Balen of Grobbendonk. Over een paar weken verhuizen alle vestigingen naar een spiksplinternieuw gebouw (Square One) recht tegenover Thomas More in Geel. 

   

  INTERESSE? ZO GAAN WE TE WERK!

  Stap 1: We plannen een gesprek dat het volgende in zal houden:

  • Een babbel over je droom job en hoe die past in de Netropolix organisatie.
  • Hoe je zou willen dat je loon er uit gaat zien (we zijn daar flexibel in).
  • Een korte rondleiding in je toekomstige werkplek

  Stap 2: Als we in het eerste gesprek merken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, nodigen we je uit voor een persoonlijkheidstest.

  Stap 3: Daarna volgt een tweede, concreter gesprek én een korte kennismaking met collega's uit je toekomstig team.

  Stap 4: Wij leggen je een concreet voorstel voor. 

  Stap 5: Aan jou de beslissing...

   

  Dit hele proces proberen we te beperken tot een doorlooptijd van max. 14 dagen zodat je snel weet waar je aan toe bent. 

  Interesse om voor ons te werken?

   

  Als je na het lezen van bovenstaande vacature super veel zin hebt om bij ons aan de slag te gaan, hoef je je niet in te houden. Je kan me immers bellen van Maandag tot Zondag tussen 8-22u! Doen!

   

  Grtz, Manu

   

  Manu_1500x1500.png

  Emanuel van der Aalst

  Chief Happiness Officer