Netropolix Logo

Deze producten gaan eruit!

Standaard voorziet Microsoft per product 10 jaar productondersteuning. Wanneer deze periode afloopt, stopt Microsoft met de ondersteuning zodat het zich kan richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën.

Windows 7 box 64 bit

Microsoft Windows 7

Op 22 juli 2009 introduceerde Microsoft zijn Windows 7 besturingssysteem. Het was een hele stap vooruit. Het systeem werd dan ook snel de standaard. Nu, bijna 10 jaar later, vinden we het nog vaak terug bij onze klanten hoewel de mainstream support al stopte in 2015. Op 14 januari 2020 stopt Microsoft finaal met de ondersteuning van Windows 7. Plan deze transitie tijdig!

End of support in

Server 2008.png

Microsoft Server 2008 en 2008R2

Op 27 februari 2008 zag Server 2008 voor het eerst het levenslicht. Hoewel het laatste Service Pack bijna 10 jaar oud is, vinden we deze software toch nog steeds terug bij bedrijven. Hoog tijd dus om deze servers uit dienst te stellen. Tegelijk met Windows 7 gaan ook Server 2008 en 2008R2 end of support op 14 januari 2020.

End of support in

Emanuel van der Aalst

Chief Happiness Officer