Netropolix Logo

Bespaar tijd dankzij ADMINd

chalkboard_time.jpg

Ontwikkeld vanuit de KMO-administratie en gebaseerd op de dagdagelijkse handelingen van de boekhouding, bieden wij een eigen ontwikkelde softwareoplossing om uw administratieproces van A tot Z te optimaliseren. ADMINd is een totaalpakket dat modulair inzetbaar is en bovendien op maat aangepast kan worden aan uw behoeften.

Ons pakket kenmerkt zich door een hoog gebruiksgemak, flexibele integratie in uw bestaande IT-omgeving, meegroeiend met uw bedrijf, gratis opleiding, een uitstekende helpdesk en een prijszetting op KMO-niveau.

Het gebruik van ons eigen technisch platform zorgt voor een efficiënte programmatie van onze software. Hierdoor kunnen we continu inspelen op wijzigende normen inzake gebruiksgemak en levert ADMINd bijzonder vlotte integratie in uw bestaande software-applicaties.

Welke voordelen heeft ADMINd voor u als gebruiker?

  • Onze ADMINd boekhoudsoftware is ontwikkeld voor gebruik door 1 bedrijf of door een groep van bedrijven of vestigingen. Hierbij gebruikt u een gemeenschappelijk boekhoudplan of aparte boekhoudplannen.
  • Klanten en leveranciers zijn gedeeld over verschillende dossiers of worden apart gehouden.
  • De licentie van ADMINd is niet gebonden aan een aantal gebruikers. Er is een licentie voor mono-user en upgrade naar multi-user. U bepaalt zelf hoeveel mensen er werken met ADMINd, u betaalt éénmalig een multi-user upgrade (+ aangepast onderhoudscontract).
  • Onze software is volledig voorzien voor het werken met meerdere munten zodat u alle processen en opdrachten kunt verwerken in de munteenheid naar keuze.
  • Alle standaardrapporteringen zijn snel en accuraat uit ADMINd te distilleren en te communiceren. Dit zowel voor BTW-aangiften, intracommunautaire aangiften en Intrastat-administratie. Al deze functies zijn daarbij volledig gekoppeld aan de online toepassingen van deze overheidsadministraties.
  • ADMINd gebruikt flexibele rapporteringsperiodes die zelfs aanpasbaar blijven na het inboeken.
  • Een periode, maand of jaar moet niet doorgeboekt of afgesloten worden. Indien niet meer gewijzigd moet worden tot aan een bepaalde datum, zal de software dit voor u afschermen en zal het niet meer mogelijk zijn dit te wijzigen.
  • ADMINd laat u op flexibele wijze toe om in meerdere perioden, maanden of jaren tegelijk te boeken met enkel de noodzakelijk wettelijke beperkingen inzake volgorde van inboeken. Dus meer vrijheid om uw werk te doen wanneer het u past en steeds met up-to-date cijfers.

Wilt u graag een gratis demo?

Systeemvereisten

ADMINd kan zowel op een computer als centraal op een server geinstalleerd worden. Dit geeft u de flexibiliteit om er lokaal mee te werken of desgewenst schaalbaar uit te rollen naar al uw gebruikers.

 

Schijfruimte: 2,5 GB (waarvan 200 MB voor het programma en 2,2GB voor SQL)

Schijftype: Solid State Drive (SSD)

RAM-geheugen: min. 4GB (8GB echter aanbevolen)

Schermresolutie: minimaal 1280x1024 pixels

Operatingsysteem: Windows Server 2008 of hoger, Windows 10

ADMINd_PC_Server.png