Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Bespaar tijd dankzij ADMINd

chalkboard_time.jpg

Je bedrijfsadministratie optimaliseren? Dat kan met ADMINd. Deze software oplossing is een totaalpakket dat modulair inzetbaar is en bovendien op maat aangepast kan worden.

 

Ons pakket biedt een flexibele integratie in je bestaande IT-omgeving, meegroeiend met het bedrijf. Je krijgt een gratis opleiding, een uitstekende helpdesk en een prijszetting op kmo-niveau.

 

Het gebruik van ons platform zorgt voor een efficiënte programmatie van onze software. Hierdoor kunnen we continu inspelen op gebruiksgemak en levert ADMINd een bijzonder vlotte integratie in jouw bestaande software-applicaties.

Welke voordelen heeft ADMINd?

 

  • Onze ADMINd boekhoudsoftware is ontwikkeld voor gebruik door één bedrijf of door een groep van bedrijven of vestigingen. Hierbij gebruik je een gemeenschappelijk boekhoudplan of aparte boekhoudplannen.
  • Klanten en leveranciers zijn gedeeld over verschillende dossiers of worden apart gehouden.
  • De licentie van ADMINd is niet gebonden aan een aantal gebruikers. Er is een licentie voor mono-user en upgrade naar multi-user. Je bepaalt zelf hoeveel mensen er werken met ADMINd, je betaalt éénmalig een multi-user upgrade (+ aangepast onderhoudscontract).
  • Onze software is volledig voorzien voor het werken met meerdere munten zodat je alle processen en opdrachten kunt verwerken in de munteenheid naar keuze.
  • Alle standaardrapporteringen zijn snel en accuraat uit ADMINd te distilleren en te communiceren. Dit zowel voor BTW-aangiften, intracommunautaire aangiften en Intrastat-administratie. Al deze functies zijn daarbij volledig gekoppeld aan de online toepassingen van deze overheidsadministraties.
  • ADMINd gebruikt flexibele rapporteringsperiodes die zelfs aanpasbaar blijven na het inboeken.
  • Een periode, maand of jaar moet niet doorgeboekt of afgesloten worden. Indien niet meer gewijzigd moet worden tot aan een bepaalde datum, zal de software dit voor jou afschermen en zal het niet meer mogelijk zijn dit te wijzigen.
  • ADMINd laat je op flexibele wijze toe om in meerdere perioden, maanden of jaren tegelijk te boeken met enkel de noodzakelijk wettelijke beperkingen inzake volgorde van inboeken. Dus meer vrijheid om je werk te doen wanneer het je past en steeds met up-to-date cijfers.

Wil je graag een gratis demo?

Systeemvereisten

ADMINd kan zowel op een computer als centraal op een server geinstalleerd worden. Dit geeft je de flexibiliteit om er lokaal mee te werken of schaalbaar uit te rollen naar al je gebruikers.

 

Schijfruimte: 2,5 GB (waarvan 200 MB voor het programma en 2,2GB voor SQL)

Schijftype: Solid State Drive (SSD)

RAM-geheugen: min. 4GB (8GB echter aanbevolen)

Schermresolutie: minimaal 1280x1024 pixels

Operatingsysteem: Windows Server 2008 of hoger, Windows 10

ADMINd_PC_Server.png