Netropolix Logo

Software op maat voor jouw bedrijfsadministratie

 

"Welke software gebruik je al en wat heb je nodig, nu en in de toekomst?" 

 

Dat zijn dé twee basisvragen van waaruit Netropolix vertrekt om jou de ideale software-oplossing aan te bieden. Dankzij het antwoord op deze vraag en onze expertise voorzien we jouw bedrijf van de geschikte softwarepakketten op maat! We sommen onze pakketten even voor je op.

RentdeskCloud witte achtergrond.png

 

Software voor TIJDBESPAREND verhuurbeheer

Verlies jij ook wel eens het overzicht?

 

Of je nu eigen vastgoed beheert of je beheert het voor anderen: structuur is altijd belangrijk. Om een duidelijk overzicht te kunnen bewaren, is er voor jou Rentdesk.

 

Rentdesk is een cloudsoftware die ervoor zorgt dat jij als beheerder meer tijd hebt. Betalingen, afrekeningen of huurindexaties? Die worden allemaal geautomatiseerd

 

Bovendien doe je via de software zowel aan taakbeheer als aan technisch beheer. Ook aflopende contracten en panden in leegstand zijn makkelijk te controleren. Dankzij het eenvoudig kleurensysteem van Rentdesk, zie jij in één oogopslag wat er nog te gebeuren staat. Kies je voor Rentdesk, dan kies je dus voor structuur, tijd én duidelijkheid!

logo-syndesk-vector_typo.png

 

OVERZICHTELIJKE software voor de syndicus

Meer gebouwen beheren in minder tijd?

 

Het klinkt onmogelijk, maar het kan dankzij Syndesk. Deze software is een totaalpakketje dat ervoor zorgt dat je snel, efficiënt - maar vooral - eenvoudig al je gegevens, de boekhouding, dossiers én communicatie van je gebouwen kan opvolgen.

 

Syndesk biedt je een volledig syndicusbeheer met heel wat geautomatiseerde taken, wat het beheer van jouw gebouwen een pak eenvoudiger maakt. Hiernaast kan je het overzicht bewaren van  jouw boekhouding, het centraal beheer van je gegevens, het technisch beheer, het vergaderbeheer en meer. Zelfs het Windows-pakket kan uitgebouwd worden én het groeit mee met de behoeften van jouw beheer.

CM_office_logo.jpg

 

Modulaire software voor beroepsverenigingen en congresorganisatoren

Jouw congres organiseren in no time?

 

Het kan met cmOffice. Dankzij dit platform beheer je op een overzichtelijke manier de inschrijvingen voor jouw wetenschappelijk of medisch congres. Of het nu om groepen of individuen gaat, met of zonder complexe programmastructuren, met cmOffice krijg je alles geregeld in een mum van tijd.

 

Het controleren van registraties, betalingen, rapportage en meer was nog nooit zo eenvoudig. Bovendien beheer je verschillende lidmaatschappen in eenzelfde platform. Hiernaast biedt cmOffice onder andere badge printing, digital signage en toegangscontrole.

 

En als extraatje? Dan biedt cmOffice een Customer Relationship Management module, eenvoudig voor het voeren van direct marketing. En dit volledig overeengestemd met de GDPR-regels.

Admind.png

 

Software voor efficiënt KMO-beheer

Je administratie vergemakkelijken én dat op minder tijd?

 

Dat is waar Admind voor zorgt. Met deze software-oplossing kan je namelijk verschillende taken automatiseren, administratieve processen beheren en data bekijken. Aan de hand van de verworven inzichten is het maken van beslissingen een pak makkelijker.

 

Maar dat is heus niet het enige. Aankoop, verkoop, boekhouding, facturatie, stockbeheer, logistieke administratie, personeelsbeheer, tijdsregistratie en projectbeheer zijn zomaar even verschillende elementen die je eenvoudig kan beheren in Admind. Handig, toch?

Standaardmaatsoftware
Microsoft Gold Partner

 

Integratie van microsoft standaardsoftware

Droom jij ook van meer tijd?

 

Als Microsoft Gold Partner helpen wij je daar graag bij. Door het realiseren van softwareprojecten op maat van jouw organisatie, gebaseerd op bestaande Microsoft-technologieën en -platformen zorgen wij ervoor dat je zoveel mogelijk tijd bespaart bij het dagelijkse leven in je onderneming.