Netropolix Logo

Ontdek de verschillende smaken voor uw werkplek!

HonshitsuTile.png

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. We hebben verschillende formules in het leven geroepen zodat we voor elk bedrijf een oplossing op maat kunnen voorstellen.

 

Het doel is echter steeds hetzelfde: IT op de Achtergrond. IT op de Achtergrond is de essentie ( 本質 in het Japans ) waar bij Netropolix alles om draait. 

 

KanriLangGrey.png

SIMPEL EN GOED

Kanri is Japans voor beheerst en is tevens de naam van onze instapformule. Het past best bij jonge, dynamische bedrijven met zéér mobiele werknemers die altijd en overal moeten kunnen werken. De focus ligt op een degelijke internetverbinding, de juiste software en  een goed toestel ( PC, Mac of Mobiel ).

HaikeiLang.png

MEEST GEKOZEN

Haikei betekent achtergrond. Naast op de gebruiker gerichte onderdelen omvat Haikei ook ondersteuning voor uw back-end systemen. Onze expertise speelt in de combinatie tussen de flexibele cloud gebaseerde IT en de kracht van een datacenter bij u in het bedrijf.

YasumuLang.png

'T BESTE VAN NETROPOLIX

Yasumu of rust is voor bedrijven die zonder enige vorm van compromis gaan voor een feilloos werkende IT. De formule omvat alle componenten van het Netropolix gamma die zorgvuldig door ons zijn samen gezocht om elk aspect van IT en security af te dekken.