logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Veilig werken van overal

Bellen, chatten, bestanden delen ... dát is samenwerken: je hoeft er niet meer voor op je werk te zijn. Dat je bedrijfscommunicatie vanop afstand verloopt is natuurlijk gemakkelijk en noodzakelijk, maar ervoor zorgen dat het veilig verloopt is iets minder evident. Toch is het des te noodzakelijker. Daarom ligt de focus bij Netropolix op gebruiksgemak. Veilig én gemakkelijk, het kan!

Security

Als er één ding belangrijk is bij het delen van bestanden en communiceren met collega's, dan is het wel veiligheid. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg oplossingen om ook online veilig te werken en geen bestanden te verliezen.

 IDENTITEIT & DATA BESCHERMEN 

Door krachtige, ingebouwde functies om belangrijke data te beschermen, heb je gemakkelijk alles onder controle in de cloud. Ook je veiligheid!

 TOESTEL CONFIGUREREN EN CONTROLEREN 

Dankzij de cloud heb je actief en snel inzicht in je laptop. Zo beslis jij of je configuraties pusht zodat alles veilig verloopt. Op die manier update en beveilig je je laptop sneller tegen aanvallen.

 TOEGANG BEHEREN 

Wij zorgen ervoor dat jij kan bepalen wie op je toestel kan en mag inloggen én wanneer. Deze toegang geldt trouwens niet enkel voor je toestel, maar voor de hele cloud!

Al gehoord van het Zero trust model?

In de echte wereld is het vertrouwen in onze collega's bij de meeste ondernemingen het afgelopen jaar alleen maar toegenomen. Maar in de digitale wereld is niet altijd alles wat het lijkt. Zero trust is een digitaal beveiligingsconcept dat daarop inspeelt. In een wereld waar flexwerken steeds meer aan belang wint en waar cybercriminelen dan ook hun kansen zien, moet je als werkgever steeds op je hoede zijn en er alles aan doen om veilig te werken.