logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Veilig kunnen werken van overal

Bellen, chatten, vergaderen, bestanden delen ... dát is samenwerken: je hoeft er niet meer voor op je werk te zijn. Dat je bedrijfscommunicatie vanop afstand verloopt is natuurlijk gemakkelijk en noodzakelijk, maar er voor zorgen dat het veilig kan verlopen is iets minder gemakkelijk maar des te noodzakelijker. Daarom ligt de focus bij Netropolix op gebruiksgemak. Veilig én gemakkelijk, het kan!

Security

Als er één ding belangrijk is bij het delen van bestanden en communiceren met collega's, dan is het wel veiligheid. Gelukkig zorgt Teams ervoor dat je gegevens veilig in de cloud zitten. Dataverlies is verleden tijd.

 IDENTITEIT & DATA BESCHERMEN 

Door krachtige, ingebouwde functies om belangrijke data te beschermen, heb je gemakkelijk alles onder controle in de cloud. Ook je veiligheid!

 TOESTEL CONFIGUREREN EN CONTROLEREN 

Dankzij de cloud heb je actief en snel inzicht in je laptop. Zo beslis jij of je configuraties pusht zodat alles veilig verloopt. Op die manier update en beveilig je je laptop sneller tegen aanvallen.

 TOEGANG BEHEREN 

Wij zorgen ervoor dat jij kan bepalen wie op je toestel kan en mag inloggen én wanneer. Deze toegang geldt trouwens niet enkel voor je toestel, maar voor de hele cloud!