logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Microsoft Teams: vlot samenwerken!

Bellen, chatten, vergaderen, bestanden delen ... dát is samenwerken: je hoeft er niet meer voor op je werk te zijn. Dankzij Microsoft Teams verloopt jouw bedrijfscommunicatie vanop afstand alsof je naast je collega's zit. Samen, op één plek. Je communiceert efficiënt vanop afstand, alsof je naast je collega's zit.

Samenwerken

Teams is meer dan een communicatiemiddel. Het brengt collega's samen, ook al zijn ze niet fysiek aanwezig op kantoor. Daardoor was thuiswerken nog nooit zo eenvoudig. Het is dé oplossing om afstanden en tijdstippen te overbruggen.

 COMMUNICEREN

Chatten of bellen: het kan met Teams. In een handomdraai stel je een dringende vraag aan een collega en in enkele seconden breng je een hele werkgroep op de hoogte van het laatste nieuws.

 ONLINE VERGADEREN 

Werkt die ene klant of leverancier net iets te ver? Geen probleem: dankzij Teams regel je eenvoudig videocalls. Handig en - vooral - tijdbesparend.

 BESTANDEN DELEN 

Werk je met meerdere personen aan een project? Dan is het delen van bestanden een efficiënte vereenvoudiging van het proces.

Beveiliging

Als je beslist om een aanzienlijk deel van je communicatie en bestanden in de cloud onder te brengen, moeten we bijzondere aandacht hebben voor de beveiliging van de omgeving. Maar geen nood, we houden het gebruiksvriendelijk!