logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Organisatie

Organisatie staat voor mensen, hieronder vallen werknemers, werkgevers en klanten.

 

Werknemers kunnen we indelen volgens hiërarchie met bovenaan de C-suite.

INFRASTRUCTUUR

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. Netropolix levert daarom de meest geschikte hardwareconfiguratie en bouwt op die manier je infrastructuur uit tot een betrouwbaar systeem.

 

Of je nu al je IT-gerelateerde zaken aan ons toevertrouwt of je enkel onze expertise inzet als ondersteuning bij een project: wij staan voor heel wat open wanneer je kiest voor 'IT op de achtergrond'. We beschikken hierbij onder meer over expertise in volgende domeinen:

Security: topprioriteit voor elk bedrijf!

Security: top prioriteit voor elk bedrijf

Veiligheid is een prioriteit voor elke persoon en organisatie. Dankzij onze samenwerking met Fortinet verzekeren we je van een veilig bedrijfsnetwerk waarbij je medewerkers uitstekend beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf.

 

Natuurlijk kan een goed antivirusprogramma niet ontbreken en hebben we vandaag de dag speciale tools om computers extra te beschermen tegen malware en exploits.

De zwakste schakel in het geheel blijft helaas de eindgebruiker. De bewustwording van het belang van veiligheid verhogen, is dan ook cruciaal. Dit doen we door medewerkers te sensibiliseren en te trainen in onder meer het verstandig omgaan met paswoorden en andere gevoelige (beschermde) informatie.

Je toestel: het venster op de wereld

Netropolix werkt nauw samen met verschillende bedrijven zoals Dell. Zo krijg je steeds het meest geschikte toestel dat  door ons ondersteund wordt.

 

Of het nu een workstation is voor een architect, een PC voor een administratief bediende of een ultramobiel toestel voor een verkoper, jóuw wensen en noden vormen de basis van ons voorstel. Natuurlijk beperken we ons aanbod niet enkel tot Windows-gebaseerde toestellen. Ook Applefans vinden hun ding bij Netropolix. Fantatische machines zorgen namelijk voor gelukkige werknemers!

 

Dell computer
Netropolix wint Dell award 2018

Netropolix is Intel Technology Provider Gold Partner. Daardoor beschikken we over een jarenlange expertise in het uitkiezen van gebruikerstoestellen. Dankzij een nauwe samenwerking met onze partners Intel, NVIDIA en Dell en een doorgedreven kennis van de nieuwste technologieën zorgen we voor de perfecte balans in jouw nieuwe toestel. Recent werd dat nog bevestigd met de award voor Best Client Reseller van Dell. En daar zijn we uiteraard trots op!

Netwerk: altijd in contact met je collega's

OriginalPngklein

Het netwerk is in een bedrijf een van de meest elementaire bouwstenen van de infrastructuur. Met de komst van clouddiensten, waarbij iedereen online werkt, is jouw netwerk dan ook een zéér belangrijke schakel.

 

Ons netwerkteam zorgt ervoor dat al het dataverkeer veilig, vlot en met de juiste prioriteiten door het netwerk loopt. 

 

 

Afhankelijk van jouw wensen, gebruiken we verschillende WiFi-oplossingen: van eenvoudige accesspoints voor kleine omgevingen, over 'cloud managed' AP's tot Fortinet Infrastructure Wireless voor WiFi-first netwerken. Op die manier zorgt Netropolix ervoor dat jouw bedrijf niet meer te maken krijgt met slecht ontvangst.

Fortinet
Award2018 Dellklein

Netropolix won een Award van Dell voor het werk dat we verrichten met hun netwerkproducten. Omdat we van alle partners het sterkst wisten te groeien, werden we beloond met de gouden medaille. Een mooie award voor al het harde werk van ons team! 

Servers en storage: het kloppend hart van jouw bedrijf

DELL EMC PER 740klein

Servers zijn het kloppend hart van een onderneming. Een goede werking van het serverpark is dan ook enorm belangrijk voor een goede werking van het bedrijf. Daarom houdt binnen Netropolix een enthousiast team van server- en storagefanatics jouw datacenter vol gegevens gezond, met aandacht voor een evenwichtige opzet en preventief onderhoud. Zo kan jij op je beide oren slapen!

 

Samen met Dell|EMC kiezen wij de best passende oplossing. Of het nu om een enkele server gaat, een converged cluster of een hyper-converged-oplossing, we hebben de expertise in huis, dat bewijzen onze tevreden referenties.

Back-up: het kopietje van jouw data

Synology 1817

Data is het meest kostbare goed van een onderneming. Een disaster recovery plan op maat van jouw organisatie is dan ook zeker geen overbodige luxe. Ons gespecialiseerd backup-team adviseert, implementeert, monitort en verifieert constant de mogelijkheid tot het terugzetten van jouw gegevens.

 

Voor deze opslag en back-ups gebruiken we naast de professionele Dell|EMC storage solutions zoals Compellent, ook vaak Synology.