logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

De cloud: een oplossing voor ...

Cloudservices zijn in dit digitale tijdperk niet meer weg te denken uit een moderne onderneming. Veel toepassingen zijn zelfs enkel in een cloudmodel verkrijgbaar waardoor de integratie met een bestaande omgeving vaak een uitdaging is. Gelukkig staan de cloudspecialisten van het Netropolix team jou bij. Ze stellen jouw cloudomgeving zo optimaal mogelijk in wat aangename resultaten oplevert. Door slim om te gaan met de cloud, kan je je heel wat geld besparen.

Jouw mensen

9 to 5? Nee dank u!

 

Mis geen getalenteerde werknemers door het gebrek aan flexibiliteit op de werkplek. Zorg er met de cloud voor dat je werknemers overal en altijd kunnen werken zonder te moeten inboeten aan de interactie met de collega’s.

 

 FLEXIBELER WERKEN 
 MEER VERBONDENHEID 
 INTERACTIE 

Jouw organisatie

Veiligheid of gemak: een dilemma?

 

Het hoeft helemaal geen keuze te zijn! Zorg er dankzij de cloud voor dat je data en manier van werken veilig zijn zodat je werknemers op een eenvoudige manier efficiënt kunnen samenwerken zonder zorgen.

 

 EENVOUDIG SAMENWERKEN 
 DATA BEVEILIGEN 
 VEILIG SAMENWERKEN 

Jouw strategie

Sta je voor een belangrijke beslissing om je IT-infrastructuur te vernieuwen? Ga voor de beste en meest flexibele oplossing en kies voor de cloud. Of een mix van beide, natuurlijk!

 UITDEINENDE COMMUNICATIE 
 INVESTERINGS-
MOMENT 
 FLEXIBELE OPLOSSING 
Frontpage cloud klein

Ons Plan op één Pagina

IT op de Achtergrond is ons motto. Dus ook als je bedrijf in de cloud werkt. We ontwikkelden een 'Plan op één pagina'. Geen eindeloos geleuter, maar een eenvoudig, transparant en uniek plan van aanpak dat we volgen om je bedrijf zorgeloos naar de cloud te verhuizen. Gebruiksgemak én security staan daarbij centraal!

 

Wil je weten hoe we zoiets aanpakken? Neem snel een kijkje!