logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Samenwerken in hybride omgevingen

Samenwerken. Het heeft de afgelopen jaren een heel andere dimensie gekregen. Waar jaren geleden iedereen nog fulltime aanwezig op kantoor, werken er vandaag verschillende medewerkers op verschillende dagen van thuis uit. Hoe kan je toch zorgen voor een optimale samenwerking met synergie?

Smart calling

Werk je van thuis uit en heb je geen telefoon van het werk? Kan je maar moeilijk intern doorschakelen? Of heb je te kampen met een slechte telefoonlijn? Met Smart Calling ben je nooit onbereikbaar voor klanten, leveranciers en collega’s. Ontdek alle voordelen voor jouw bedrijf.

Flexibel samenwerken

Samenwerken. Het klinkt eenvoudig, maar in tijden van digitalisatie en thuiswerken, steken er toch af en toe problemen de kop op. Hoe werk je met meerdere collega's tegelijkertijd aan één bestand? Hoe calculeer je automatisch focustijd in je agenda? En wat met tijdrovende repititieve klussen? We sommen graag de opties voor je op. 

Veilig werken

Bellen, chatten, bestanden delen ... je hoeft er niet meer voor op je werk te zijn. Dat je bedrijfscommunicatie vanop afstand verloopt is gemakkelijk en noodzakelijk, maar ervoor zorgen dat het veilig verloopt is iets minder evident. Toch is het des te noodzakelijker. Daarom ligt de focus bij Netropolix op gebruiksgemak. Veilig én gemakkelijk, het kan!

Aan de slag met data

Je hebt geen tijd om data om te zetten in grafieken en neemt vaak beslissingen op buikgevoel. Je weet dat je je cijfers beter eens onder de loep zou nemen, maar je verliest er steeds zoveel tijd aan. Hoe bekom je inzichten waarmee je je volledige business naar een hogere versnelling brengt?