logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Dell technologies in jouw bedrijf

dellemc

Dell is dé referentie als het aankomt op technologieoplossingen met bijhorende service en ondersteuning. Of het nu om bedrijfscomputers, servers of storage gaat, de Amerikaanse fabrikant heeft voor jou het juiste toestel. 

 

Netropolix werkt nauw samen met Dell. Zo krijg je steeds het meest geschikte toestel dat door ons ondersteund wordt. Dankzij de samenwerking met de Dell technologies en een doorgedreven kennis van de nieuwste technologieën zorgen we voor de perfecte balans in jouw nieuwe IT-infrastructuur

laptops 

 

la5500nt_cnb_05000ff090_gy_fpr

zakelijke laptops

Of het nu een workstation is voor een architect, een PC voor een administratief bediende of een ultramobiele laptop voor een verkoper, jóuw wensen vormen de basis van ons voorstel.

computers 

 

Squaredesktop

zakelijke computers

Breng je tekeningen en ideeën tot leven. Liever met cijfers bezig? Ook voor complexe berekeningen deinst de desktop niet terug!

servers  

Serversquare2

servers

Een server is, naast jouw medewerkers, dé sturende kracht van jouw bedrijf. Geen server staat namelijk gelijk aan geen e-mails, geen website, geen opslag ... Geen bedrijf!

STORAGE 

 

powerstoresquare

storage

Een goede storage solution is van cruciaal belang in een onderneming. Hoe worden anders jouw data opgeslagen? Ontdek de meest schaalbare oplossing.

workspace 

 

la5500nt_cnb_05000ff090_gy_fpr

de ideale werkplek

Een bureau, een stoel, een laptop en gaan? Zou kunnen, maar er zijn manieren om je werkcomfort nóg te verhogen. Wij vertellen je hoe.