logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Cisco Meraki: expert in cloud managed wifi-oplossingen

cisco-meraki

Cisco Meraki is marktleider op het gebied van cloud managed wifi-oplossingen. Het biedt allerlei veilige, centraal beheerde services aan die draaien in de cloud. Hierdoor is je netwerk snel, schaalbaar, veilig en beheersbaar.

 

Ga je aan de slag met de Cisco Meraki Full Stack? Dan installeert en onderhoudt Netropolix graag voor jou de Meraki firewalls, wifi en switches. We nemen je mee doorheen het hele verhaal.

Firewalls: cloud managed, schaalbaar en beheersbaar

Je netwerk beschermen tegen datalekken, cyberaanvallen en virussen op een cloud managed manier? Dat kan met een firewall, die net zoals een echte muur hackers de doorgang tot jouw netwerk ontzegt. Cisco Meraki is een van onze sterkste leveranciers op het gebied van firewalls.

Wifi: zorg voor optimale Wireless fidelity

Productief en kwaliteitsvol werken gaat vaak recht evenredig gepaard met de kwaliteit van de wifi in je bedrijf. Valt de internetconnectie uit of blijft het internet haperen, dan zorgt dat wel eens voor grote problemen binnen een organisatie. Maar om het wifinetwerk te optimaliseren, moet je uiteraard de meest geschikte toestellen koppelen. En die van Meraki dragen onze voorkeur weg.

Switches: sluit meerdere apparaten aan zonder snelheidsverlies

Hoewel steeds meer devices overschakelen naar wireless verbindingen, blijft de internetverbinding via een netwerkkabel vaak cruciaal in de hedendaagse onderneming. Om meerdere toestellen, bijvoorbeeld VoIP-telefoons aan te sluiten op die netwerkkabel en te verzekeren van een stabiele en veilige verbinding, gebruik je switches. En met die van Cisco Meraki zit je altijd goed.