Netropolix Logo

IT op de Achtergrond

Geheel.png

'IT moet werken zoals het licht. Als je aan doet, brandt het.'

 

Deze quote van CEO Koen Vanlommel is een duidelijke doelstelling die we als team elke dag weer willen waarmaken. Ontdek hier hoe we dat doen!

thuis in de kempen

Netropolix werd in 1999 opgericht als softwarebedrijf. Focus, het eerste product, werd in de markt gezet als een alround boekhoudpakket. Gaandeweg kwam de vraag van klanten om ook de benodigde infrastructuur te leveren om Focus, later Admind, op te draaien. Zo ontstond een infrastructuur tak binnen ons softwarehuis. 

 

In de loop van 2011 deed de opportuniteit zich voor om de infrastructuur afdeling te verzelfstandigen door ze samen te laten gaan met de zakelijke tak van ZEB Computers in Grobbendonk. ZEB, een pionier in de Kempen als het aan komt op de verkoop van hardware en netwerken bracht extra expertise en een eigen 'hardware-only' clienteel. Netropolix Infrastructuur was geboren.

 

Netropolix is ondertussen uitgegroeid tot een 50 man sterke groep die stevig verankerd is in de Kempen met vestigingen in Geel ( foto ), Grobbendonk en Turnhout. 

 

Ons toegewijde team levert persoonlijk maatwerk, advies en ondersteuning bij elk onderdeel van uw IT. De twee divisies - Software en Infrastructuur - staan u bij op het vlak van softwareontwikkeling, integratie en infrastructuur.