Logo_New_2017.png
Geheel.png

'IT moet werken zoals het licht.
Als je het aandoet, brandt het.' 

'IT op de Achtergrond' is volgens ons essentieel voor elke organisatie. Hieronder verstaan wij:

Afspraken & Communicatie

Door op regelmatige basis samen te zitten met uw vast aanspreekpunt, behouden we een goede kijk op uw wensen en behoeften.  Een service level agreement zorgt voor duidelijke afspraken en dát maakt goede vrienden. 

Preventie & Onderhoud

In een analyse bepalen we samen hoe kritisch de onderdelen van uw IT-infrastructuur zijn voor uw bedrijf. Onze combinatie van preventieve maatregelen en periodieke controle zal hier op afgestemd worden.

Monitoring & Rapportering

Van op afstand houden wij uw bedrijfsinfrastructuur in de gaten zodat we tijdig kunnen ingrijpen. Een periodiek rapport verschaft u inzicht in hoe wij uw IT op de achtergrond houden.

Informatie & Documentatie

We leggen de juiste documentatie aan over uw infrastructuur. Op die manier zijn alle gegevens steeds voor iedereen beschikbaar. 

Redundantie & Training

We zorgen ervoor dat de nodige kennis en kunde steeds bij meerdere medewerkers tegelijkertijd beschikbaar is. Ook uw medewerkers trainen we om de mogelijkheden van uw infrastructuur zo optimaal mogelijk te benutten.

Meer info?

Wilt u meer informatie of een toelichting in persoon? Laat dan gerust uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.