Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Unifi wifi voor bedrijven

Productief en kwaliteitsvol werken gaat vaak rechtevenredig gepaard met de kwaliteit van de wifi in je bedrijf. Valt de internetconnectie uit of blijft het internet haperen, dan zorgt dat wel eens voor problemen binnen een organisatie. Maar om het wifinetwerk te optimaliseren, moet je uiteraard de meest geschikte toestellen koppelen. Ubiquiti Unifi Wifi biedt hierbij betaalbare oplossingen in de vorm van accesspoints en andere wireless toestellen.

Het belang van 'Wireless fidelity'

Wifi is een term die niet meer weg te slaan is in onze moderne maatschappij. En zeker niet in het bedrijfsleven. Je moet van overal kunnen werken ... en dat doe je vaak op het wifinetwerk van de plaats waar je je op dat moment bevindt. De zogenaamde 'Wireless fidelity' staat dus volledig in het teken van draadloos connecteren.

Op naar wifi 6!

Vandaag zitten we midden in de transitie naar wifi 6. Dat is, zoals de naam al doet vermoeden, de zesde en laatste nieuwe versie van wifi. De voordelen die deze nieuwe standaard met zich meebrengt? Je internet is sneller en veiliger, de dekking is beter en je kan meerdere devices op één accespoint bedienen waardoor je netwerk véél minder lijdt tijdens drukbezochte periodes. 

Waarom kiezen voor Ubuiquiti unifi wifi?

Unifi Wifi is prijs-kwaliteit gezien een enorm goede keuze. De managementsoftware om de accesspoints te doen draaien, is gratis. De ondersteuning van het Unifiportal verloopt bijgevolg via de Ubiquiti community waar je zelf je vragen kan stellen.

Netropolix houdt je zakelijke wifi op de achtergrond

Of je nu voor wifi 5 of wifi 6 gaat, het is vooral belangrijk dat de juiste apparatuur wordt aangesloten. En daarbij zijn er heel wat modellen om Unifi Wifi in te stellen bij jouw bedrijf. Bovendien beheert Netropolix graag jouw accesspoints vanuit ons Unifiportal dat in ons datacenter draait.

 

Heb je graag hulp bij het maken van de keuze tussen de modellen en wifi? Dan helpen we je graag.