logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Dell R740 XD: optimaliseer je prestaties en storage

Op zoek naar een server die extra veel opslag biedt, zonder enige vorm van performantie te verliezen én die schaalbaar inzetbaar is? Ontdek alle opties van de R740 XD van Dell!

Kampioen in storage en dataverwerking

De Dell EMC PowerEdge R740 XD is een toestel, speciaal gefocust op storage en dataverwerking. De opslag valt hierbij perfect te schalen en leidt zo tot betere prestaties op maat van jouw organisatie.

Dell Poweredge R740 XD

Verschillen met de R740?

De Dell R740 XD is in vele opzichten te vergelijken met de Dell PowerEdge R740. Zo beschikt ook dit toestel over één tot vier sockets of processors, waardoor je bij beide toestellen geniet van gelijke performance en mogelijkheden.

 

Daarnaast zijn de twee modellen in grootte gelijkaardig. Zo zijn het allebei 2U-modellen, waardoor je er 12 kwijt kan in een 24U-rack.

Dubbel zoveel opslag, dubbel zoveel plezier met de R740 XD

 

Hoewel de performantie en de fysieke grootte van het toestel hetzelfde zijn bij de R740, biedt het XD-model nog méér.

 

Geïnteresseerd? Dan heb je verschillende keuzes te maken op basis van jouw noden en ambities. Op het vlak van opslag heb je de keuze uit:

  • tot 24 NVMe-SSD's;
  • 32 x 2,5 inch of 18 x 3,5 inch SSD's of harde schijven.

Hiermee biedt het bijna dubbel zoveel opslag als bij de gewone R740.

Zet jouw Dell R740 XD aan het werk op de achtergrond

Is de keuze van je server gemaakt? Dan kan je ernaast nog kiezen om met IT op de Achtergrond te starten. Een van de voordelen? We zorgen er steeds voor dat servers met redundante hardware aanwezig is. Werkt er een component niet meer, dan neemt de back-up de controle over. Op die manier blijft jouw R740 XD altijd draaien en kan je bijgevolg steeds aan je data.

Specificaties Dell EMC Poweredge R740 XD

Sockets: 1, 2 of 4 sockets
Model: R740xd 2RU-server Intel
Processor: 2nd Generation Intel® Xeon® Scalable Processors

Gewicht: 33,1 kg

Ook interessant voor jou: Dell Ready Nodes

Dell Ready Nodes

 

Overbrug de kloof tussen fysiek en virtueel met de vSan Ready Nodes. De server is volledig gebaseerd op vmWare en de krachtige PowerEgdes: de ideale combinatie voor het uitbouwen van je hybride cloudomgeving.