logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Dell Poweredge R6 voor de perfecte balans

Op zoek naar een server die voldoende storage biedt, maar toch de ideale balans vormt tussen jouw budget en noden? Dan is het R640 model van de Dell PowerEdge ideaal voor jou. We sommen de belangrijkste specificaties en mogelijkheden voor je op.

Dell PowerEdge R6: perfecte balans tussen budget en schaalbaarheid

Op zoek naar een server die alle comfort biedt op het vlak van zowel schaalbaarheid als budget? Dan zit je met de Dell PowerEdge R6-series zeker goed. Dankzij het één U-platform en de twee sockets geniet je van de ideale balans tussen kosten, density en prestaties. Bovendien heeft het alle mogelijkheden tot schaalbare storage en computing.

 

Ben je eerder op zoek naar een high performance model? Check dan zeker de R740 van Dell.

Dell Poweredge R640

Montage, sockets en model

Ga je voor de R6-series? Dan raden wij de R640 van Dell aan. Dit is een 1U-model, wat duidt op de hoogte van de server. Dat wil zeggen dat er 24 of 42 servers in het inbouwrack kunnen geplaatst worden, afhankelijk van de grootte van het gekozen rack. In een 24U rack kunnen er dus 24x 1U-modellen geplaatst worden.

 

De R640 vraagt bovendien niet om een ingewikkelde montage. Dankzij de één U-grootte geniet je van een standaardmontage. Daarnaast kan je bij de R640 server de keuze maken tussen één of twee sockets. Zo'n socket staat gelijk aan één CPU, central processing unit, of processor.

R640 van Dell op maat van jouw bedrijf

Weet je reeds wat je nodig hebt voor een optimale werking? Of heb je graag dat we even meekijken? Dan configureren we jouw server volledig op basis van wat je nodig hebt. We kijken nauwkeurig naar het type en aantal CPU's, het geheugen ... We kiezen een model met harde schijven en SSD's of een diskless model ... We stellen alles zelf samen.

Jouw R640 van Dell aan het werk op de achtergrond

Indien je met onze IT op de Achtergrond dienstverlening aan de slag gaat, voorzien we steeds servers met redundante hardware. Is er iets stuk, dan neemt de back-up component het over zodat de R640 server mooi blijft draaien en jij steeds kan blijven werken. 

Specificaties Dell Poweredge R640

Sockets: 1 of 2 sockets
Model: R640 1RU-server Intel
Processor: 2nd Generation Intel® Xeon® Scalable Processors

Gewicht: 21,9 kg

Extra opties: netwerkkaarten , sas-kaarten, grafische kaart ...

Ook interessant voor jou: Dell PowerEdge R740

Apps versnellen, virtual desktop integreren of gewoon extra ruimte benutten? De Dell PowerEdge R740 stelt je nooit teleur. Met zijn hoge performantie brengt hij je programma's naar een ongezien niveau en maak je CAD-tekeningen op de server!

Dell Poweredge R740