Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Workfast: Beestig veel power!

Intel i5

ONGELIMITEERDE KRACHT

De Workfast is gebaseerd op de nieuwste Intel® Core i7-8700K Processors. Met maar liefst 6 échte rekenkernen én hyperthreading is dit de krachtigste workfast ooit! Genoeg power om de meest veeleisende taken tot een goed einde te brengen.

REALISTISCH RENDEREN 

De grafische kaarten in de Workfast zijn eruit in de laatste generatie Quadro van NVIDIA. We hebben varianten met de potente P2000 en P4000 kaarten. Dell certifieert al zijn workstations voor bekende software pakketten zoals VectorWorks en AutoCad. Maar ook SketchUp, SolidWorks en TopSolid draaien perfect op deze machines.

Quadro NVIDIA
Dell - chassis van Workfast

COOL CHASSIS

Het chassis van de Workfast is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook een technologisch hoogstandje. Er is uitermate veel aandacht besteed aan het interne design om de luchtstromen in de kast te optimaliseren. Dit is erg belangrijk om een deftige koeling te kunnen garanderen. Zo kan je de machine maximaal belasten terwijl het toestel quasi geruisloos blijft.

 

Bovendien is het helemaal modulair opgebouwd zodat onze technici er vlot aan kunnen sleutelen.

klaar voor de toekomst

Al onze nieuwe toestellen worden standaard geleverd met Windows 10 Pro en 3 jaar Dell Next Business Day Pro Support. Zo ben je meteen klaar voor de toekomst en kan je gerust aan de slag.

 

 

SPECIFICATIES

CPU: 8th Generation Intel® Core i7 8700K

Grafische kaart: NVIDIA QUADRO P2000 of P4000

Geheugen: 16GB of 32GB DDR4 2666 Mhz

Harde Schijf: 512GB M.2 NVMe SSD

Besturingssysteem: Windows 10 Professional

Garantie: 3YR Next Business Day ProSupport

Aansluitingen: 4xDP, 8xUSB3, LAN

Dell - Workfast

Galerij

Dell - Workfast
Dell - Workfast
Dell - Workfast