Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Precision Mobile: draagbaar werkpaard!

Intel i5

Ongelimiteerde kracht

De Mobile Precision notebooks is gebaseerd op de achtste generatie Intel® Core i7 Processors. Zes échte rekenkernen én hyperthreading is écht ongezien in laptops! Hij heeft genoeg power om de meest veeleisende taken tot een goed einde te brengen. De eerste keer dat je zonder compromis kan kiezen voor een draagbare workstation!

Realistisch renderen

De grafische kaarten in de Mobile Precisions zijn eruit in de laatste generatie Quadro van NVIDIA. Dell certificeert al zijn workstations voor bekende software pakketten zoals VectorWorks en AutoCad. Maar ook SketchUp, SolidWorks en TopSolid draaien perfect op deze machines.

Quadro-1612x1920kl.jpg
chassis_dell_mobile_precision_workstation.jpg

Op maat gemaakt

De Mobile Precision workstations worden speciaal voor jou op maat gemaakt door Dell. We zullen ze zorgvuldig voor je samenstellen afhankelijk van de programma's waarmee je werkt. Zowel het formaat (15 of 17inch), processoren (i5 of i7), RAM-geheugen, harde schijfconfiguraties en grafische kaarten zijn te kiezen. Er is zelfs keuze in beeldschermen, al dan niet met touch ondersteuning. Het chassis van de Mobile Precision is weinig subtiel. Het is een eerder zwaar toestel maar dat kan ook niet anders als je de specificaties bekijkt.

Klaar voor de toekomst

Al onze nieuwe toestellen worden standaard geleverd met Windows 10 Pro en 3 jaar Dell Next Business Day Pro Support. Zo ben je meteen klaar voor de toekomst en kan je gerust aan de slag.

 

 

SPECIFICATIES

Formaat: 15.4" of 17.3"

CPU: 8th Generation Intel® Core i5 of i7 Processoren

Grafische kaart: NVIDIA QUADRO Pascal GPU's

Geheugen: tot 64GB DDR4 2666 Mhz

Harde Schijf: vanaf 256GB M.2 NVMe SSD

Besturingssysteem: Windows 10 Professional

Garantie: 3YR Next Business Day ProSupport

Aansluitingen: HDMI, VGA, 4xUSB3, LAN

Draagbaar werkpaard!

Galerij

Draagbaar werkpaard!
Draagbaar werkpaard!
Draagbaar werkpaard!
Draagbaar werkpaard!
Draagbaar werkpaard!
Draagbaar werkpaard!
Draagbaar werkpaard!
Draagbaar werkpaard!