logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Dell XPS

Een lichtgewicht premiummodel dat de best of both worlds van de Precision en Latitude combineert? Dat is de Dell XPS notebook for business! Geniet van haarscherpe beelden in 4K en ga op stap dankzij de ultralange batterijduur! Ideaal voor de medewerker in een flexibele en creatieve functie!

Zakelijke laptop met premium look and feel

Over het algemeen valt de Dell XPS Notebook erg te vergelijken met de Latitude 7-series. Het premiumtoestel is extreem licht dankzij de duurzame vervaardiging uit carbonfiber: een zeer lichte koolstofvezel, gemaakt van dunne, sterke kristallijne filamenten koolstof. Een stijlvol lichtgewicht, perfect mee te nemen op klantenbezoek. 

 

Daarnaast bevat de bedrijfslaptop een 4K Infinity Edge touchscreen en kan het voorzien worden van een grafische kaart voor extra mogelijkheden. Ideaal voor de flexibele marketeer of communicatiespecialist. 

 

PS voor de grafisch ontwerper raden we het Precisionmodel aan, voor het nóg sneller creëren van content!

Dell XPS 9510

Dell XPS for business: de toegang tot de Microsoft 365 Cloud productivity suite

Het XPS-model van Dell laat je toe de wereld van Microsoft overal mee naartoe te nemen. Het is de deur naar jouw digitale werkplek in de cloud. Word en Excel, maar ook het communicatieplatform Teams met verschillende handige integraties draag je vanaf nu handig mee in je lichte bedrijfslaptop. Met de productivitytools van Microsoft 365 voer je urenlang op verplaatsing je passie uit alsof je op kantoor bent. De XPS is namelijk uitgerust met een batterij die énorm lang meegaat!

Uitbreidingen voor de Dell XPS voor jouw business

De Dell XPS biedt al verschillende voordelen. Toch kan je deze nog uitbreiden. Zo biedt Netropolix de gepaste docking stations aan om je toestelletje op te laden, aan te sluiten op een extern scherm of meer. Dit allemaal met slechts één kabel. Ook een draadloze muis en toestenbord kunnen uiteraard niet ontbreken, en de mogelijkheid tot een LTE chip voor 4G bevindt zich tussen de opties!

 

Benieuwd? Neem gerust contact op met ons voor een babbeltje.

Specificaties Dell XPS

CPU: 11th Generation Intel® Core™ Intel® Core™ i7
Scherm: 15,6 inch
Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4 GB BDDR6 (45W)
Geheugen: 16 GB, 2x8GB, DDR4, 3200 MHz
Harde Schijf: 1TB M.2 PCle NVMe Solid State schrijf
Batterij:
86 W/u
Besturingssysteem: Windows 10
Gewicht: 1,81 kilo
Garantie3 jaar Dell Pro Support Next Business Day Onsite
Aansluitingen: 1 USB 3.2 Gen 2 Type-C™ met DisplayPort/PowerDelivery, 1 x 3,5 mm combinatieaansluiting voor hoofdtelefoon/microfoon, 2 Thunderbolt™ 4 (USB type-C™) met DisplayPort en PowerDelivery

Galerij Dell XPS 9510

XPS-left
XPS - top
XPS - back
XPS - front
XPS - right

Ook interessant voor jou: Dell Mobile Precision

Dell Precision 3560

Tekenen met precisie, renderen zonder problemen en complexe berekeningen maken zonder een zucht: met de Dell Precision mobile kan je dit alles in een handomdraai én op verplaatsing.