logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Dell Latitude 5: krachtiger dan ooit

Werk feilloos en sneller dan ooit met de Dell Latitude 5-series modellen. Geniet van haarscherpe beelden, ultralange batterijduur, een krachtige processor én ingebouwde AI van Dell Optimizer. Ideaal voor de medewerker in een administratieve functie!

Allround workstation voor administratieve functies

De Dell Latitude 5520 behoort tot de Latitude 5-series toestellen. Met dit model biedt de pc-fabrikant een zakelijke laptop met correcte prijs-kwaliteitverhouding. Het lichtgewicht model heeft een haarscherp full HD scherm van 15 inch en bevat een numeriek klavier én geïntegreerde eID-reader. Daarnaast beschikt de Dell notebook met een i5 of i7 processor over genoeg power om de meest veeleisende administratieve taken tot een goed einde te brengen. Ideaal voor medewerkers in een administratieve functie, die hun ei kwijtkunnen in gecompliceerde Excelfiles en andere Microsoft Office apps. 

Dell Latitude 5520 front
Netropolix-Windows10Pro

Windows 10 Pro means business.

Dell Latitude 5: de toegangspoort tot de Microsoft 365 Cloud productivity suite

Het 5520-model van de Dell Latitude notebooks is jouw digitaal venster op de wereld van Microsoft. De toegangspoort tot je werkplek in de cloud. Word en Excel, maar ook het communicatieplatform Teams met verschillende handige integraties draag je vanaf nu handig mee in je lichte bedrijfslaptop. Met de productiviteitssuite van Microsoft 365 zorgt je zakelijke notebook ervoor dat je net zo productief kan zijn als op kantoor, waar je werk je ook brengt. Desnoods zonder stroom: de Latitude is uitgerust met een batterij die héél lang meegaat.

Krijg toegang tot Windows 10 Pro

Om jouw allround workhorse volledig in gallop te brengen, is er Windows 10 Pro. En zoals de tagline 'Windows 10 Pro means business' perfect samenvat, is de Latitude 5520 een all-in-one pakket als bedrijfslaptop. Daarbij geniet je van extra security features dankzij Windows 10 Pro voor jouw workstation, zoals:

 

  • Data encryptie met Bitlocker voor veilige versleuteling van jouw data;
  • Ransomwarebeveiliging met Controlled Folder Access;
  • Windows Hello: gezichtsherkenning dankzij infraroodcamera;
  • Geïntegreerde vingerafdrukscanner.

Specificaties Dell Latitude 5520

CPU - processor: 11th Generation Intel® Core™ Intel® Core™ i5 of i7
Scherm: 15 inch
Grafische kaart: Intel® Iris® Xe Graphics
Geheugen: 8 GB of 16GB DDR4
Harde Schijf: 256 GB of 512GB M.2 PCIe NVMe klasse 35 Solid State-harde schijf
Batterij: 42 of 63 W/u
Besturingssysteem: Windows 10 Professional
Gewicht: 1,6 kilo
Garantie3 jaar Dell Pro Support Next Business Day Onsite
Aansluitingen: VGA, HDMI, 2xUSB3, USB-C, LAN

Galerij Latitude 5520

Dell Latitude 5520 front
Dell Latitude 5520 clamshell
Dell Latitude 5520 Hero
Dell Latitude 5520 lid
Dell Latitude 5520 top

Ook interessant voor jou: Dell Latitude 7

Dell Latitude 7

 

Met de Dell Latitude 7 schaf je je een ultraflexibel toestel aan, handig om overal mee naartoe te nemen. Dankzij het lichtgewicht en de snelle switch naar tabletmodus, ben je online in een handomdraai.