logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Dell Latitude Notebooks: flexibel, fast en futureproof!

De Latitude familie van Dell biedt een hele resem aan zakelijke laptops, aangepast aan jouw noden, met de nieuwste snufjes. Het allround workhorse kan met haar 5-series makkelijk medewerkers met administratieve functies ondersteunen, maar gaat eveneens in galop met mensen in een grafische functie dankzij de 7-series. We vatten graag de belangrijkste features samen.

Intel i5

Flexibele & krachtige Dell notebook

De Dell Latitude notebooks zijn gebaseerd op de nieuwste Intel Core i5 en i7 Processors. Met maar liefst 4 échte rekenkernen én hyperthreading zijn dit enorm krachtige toestellen! Genoeg power om de meest veeleisende administratieve en grafische taken tot een goed einde te brengen. Dit merk je bijvoorbeeld in het bewerken van Excelfiles of het renderen van video's. Met de Intel UHD Graphics 620 kom je grafisch ook niets te kort!

Degelijk, zuinig en snel

Het duurzame chassis van de Dell Latitude Notebooks is bedoeld om lang mee te gaan en heeft uitgebreide testen ondergaan zodat het systeem bestand is tegen realistische omstandigheden. Het full HD beeldscherm maakt dat je overal zo productief bent als op kantoor, waar je werk je ook brengt. Desnoods zonder stroom: want de Latitude is uitgerust met een batterij die héél lang meegaat.

Dell familie jpg
Windows 10 Pro

Windows 10 Pro means business.

Futureproof workstation

Al onze nieuwe Dell Latitude notebooks worden standaard geleverd met Windows 10 Pro. Kies je optioneel voor 3 jaar Dell Pro Support? Dan ga je niet enkel gerust aan de slag, maar ben je ook volledig klaar voor de toekomst!

Ontdek de verschillende modellen uit de Latitudeserie

5-series

front

7-series

Dell Latitude 7420

Rugged

RuggedButton