logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Dell desktop computers voor zakelijk gebruik: krachtig en professioneel

Dell computer

Of het nu een workstation is voor een architect of een PC voor een administratief bediende, jóuw wensen vormen de basis van ons voorstel. Natuurlijk beperken we ons aanbod niet enkel tot Windows-gebaseerde toestellen. Ook Applefans vinden hun ding bij Netropolix. Fantastische machines zorgen namelijk voor gelukkige werknemers!

 

Voor zakelijke computers werkt Netropolix nauw samen met verschillende bedrijven, zoals Dell. Op die manier krijg je steeds het meest geschikte toestel dat  door ons ondersteund wordt.

Nauwe samenwerking met Dell

Netropolix wint Dell award 2018
Netropolix wint Dell Award 2019

Bovendien is Netropolix Intel Technology Provider Gold Partner. Daardoor beschikken we over jarenlange expertise in het kiezen van de meest performante zakelijke computers. 

 

Dankzij een nauwe samenwerking met onze partners Intel, NVIDIA en Dell en een doorgedreven kennis van de nieuwste technologieën zorgen we voor de perfecte balans in je toestel. Netropolix won zelfs al enkele jaren op rij de award voor Best Client Reseller van Dell. Daar zijn we uiteraard trots op!

Graag staan we je bij in de configuratie voor de juiste workstation, desktop of laptop. Hieronder tonen we een aantal van onze professionele toestellen. We bestellen de machines steeds op maat van jouw wensen. Ga je voor de desktop? Of toch liever een laptop? Aan jou de keuze!