Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Infrastructuur

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. Netropolix wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf vormgeven. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware en bouw je op die manier je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem.

 

Of je nu heel je technische bedrijfsinfrastructuur aan ons toevertrouwt of je enkel onze expertise inzet als ondersteuning bij een project: wij staan voor je klaar. Daarbij beschikken we over een heleboel referenties en expertise in volgende domeinen:

Managed services voor jouw IT-infrastructuur

Managed services: een mooie term die betekent dat je enkele processen in je bedrijf overhevelt naar een externe partij om een hoger niveau van efficiëntie te bereiken. In het geval van Netropolix betekent dit misschien wel dat je je IT-infrastructuur (gedeeltelijk) zal outsourcen. Wij concretiseren graag wat deze managed services bij Netropolix inhouden om IT as a service aan te bieden

Security: topprioriteit voor elk bedrijf!

Veiligheid is topprioriteit voor elke persoon en organisatie. Dankzij onze samenwerking met Cisco Meraki verzekeren we je van een veilig bedrijfsnetwerk waarbij je medewerkers uitstekend beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf.

 

Natuurlijk kan een goed antivirusprogramma niet ontbreken en hebben we vandaag de dag speciale tools om computers te beschermen tegen malware en exploits.

 

De zwakste schakel in het geheel blijft helaas nog steeds de eindgebruiker. De bewustwording van het belang van veiligheid verhogen, is dan ook cruciaal. Dit doen we door medewerkers te sensibiliseren en te trainen in onder meer het omgaan met paswoorden en andere gevoelige informatie.

Netwerk: altijd in contact met je collega's

Het netwerk is in een bedrijf een van de meest elementaire bouwstenen van de IT-infrastructuur. Zelfs met de komst van clouddiensten, waarbij iedereen online en vanop afstand werkt, blijft jouw netwerk een zéér belangrijke schakel.

Servers en storage: het kloppend hart van jouw bedrijfsinfrastructuur

Servers zijn het kloppend hart van een onderneming. Een goede werking van het serverpark is dan ook enorm belangrijk voor een goede werking van het bedrijf. Daarom houdt binnen Netropolix een enthousiast team van server- en storagefanatics jouw datacenter vol gegevens gezond. Dit met speciale aandacht voor een evenwichtige opzet en preventief onderhoud. Zo kan jij op je beide oren slapen!

Ontdek onze merken & toestellen

3CX

Telefonie

Allied Telesis

Switches

Cisco Meraki

Firewalls, Switches, Wifi

CodeTwo

E-mailhandtekening

Dell

Zakelijke computers

Fortinet

Firewalls

Parallels

Software

Ubiquiti

Wifi

VMWare

Virtualisatie IT-infrastructuur