Netropolix Logo

infrastructuur

Uw hardware is het fundament waarop uw bedrijf steunt. Netropolix levert de meest geschikte hardware configuratie en bouwt uw infrastructuur uit tot een betrouwbaar systeem. We zijn gespecialiseerd in het invullen van uw individuele behoeften en wij helpen u keuzes te maken voor de toekomst aan de hand van argumenten in mensentaal.

 

Binnen Netropolix Infrastructuur onderscheiden we twee grote klantengroepen: enerzijds klanten die alle IT-gerelateerde zaken aan ons toevertrouwen en anderzijds klanten die onze expertise inzetten bij complexe projecten ter ondersteuning van een eigen IT-dienst. Zo lang onze klanten maar voor ‘IT op de achtergrond' kiezen, staan we voor heel veel open.

 

We beschikken onder meer over expertise in volgende domeinen:

uw werkplek

We ontwikkelden drie simpele formules voor het inrichten van een online werkplek voor een werknemer. Gemakkelijker kunnen we het niet maken. Ontdek snel welk pakket op uw lijf gemaakt is.

KanriLangGrey.png

Vanaf €29

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

HaikeiLangMeestGekozen.png

Vanaf €49

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

YasumuLang.png

Vanaf €99

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

Simpele formules met simpele beloften: IT op de Achtergrond. Op elk device, op elk moment en op elke plaats in de wereld.

Security: top prioriteit voor elk bedrijf!

Security: top prioriteit voor elk bedrijf

Security moet een top prioriteit zijn voor elke organisatie en individu. In partnership met Fortinet zorgen we ervoor dat uw bedrijfsnetwerk en medewerkers uitstekend beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf. Het Fortinet Security Fabric levert een geïntegreerde bescherming van client tot firewall.  

 

Natuurlijk kan een goed antivirusprogramma niet onbreken en hebben we vandaag de dag speciale tools om uw computers nog extra te beschermen tegen malware en exploits.

 

De zwakste schakel in het geheel blijft helaas de eindgebruiker. De bewustwording verhogen door medewerkers te sensibiliseren en te trainen in onder meer het verstandig omgaan met paswoorden en andere gevoelige (beschermde) informatie is noodzakelijk en zit vanzelfsprekend in ons aanbod.

 

Uw toestel: uw venster op de wereld

Netropolix werkt nauw samen met o.a. Dell zodat u steeds de juiste machine krijgt die fatsoenlijk door ons ondersteund kan worden.

Is het nu een workstation voor een architect, een PC voor een administratief bediende of een ultramobiel toestel voor een verkoper, uw wensen en noden vormen de basis voor ons voorstel. Vanzelfsprekend beperken we ons aanbod niet enkel tot Windows-gebaseerde toestellen. Ook Apple fans vinden hun gading bij Netropolix. Fantatische machines zorgen voor blije werknemers!

 

 

ClientDesktop.png
Award2018.png

Netropolix is Intel Technology Provider Gold Partner en heeft een jarenlange expertise in het dimensioneren van gebruikerstoestellen voor de meest uiteenlopende taken. Dankzij een nauwe samenwerking met onze partners Intel, NVIDIA en Dell en een doorgedreven kennis van de nieuwste technologiën zorgen we voor de perfecte balans in uw nieuwe machine. Recent werd dat nog door DellEMC onderstreept met de award voor Best Client Reseller. Daar zijn we uiteraard trots op!

 

Hieronder vindt u een greep uit onze machines. We hebben steeds toestellen op stock maar kunnen ook machines op maat van uw wensen en noden laten maken:

latitude

Dell - Latitude 5590

WORKSTATION

Draagbaar werkpaard!

WORKFAST

Dell - Workfast

Netwerk: een cruciale link

OriginalPng.png

Het netwerk is in uw bedrijf meer en meer de meest elementaire bouwsteen van uw infrastructuur. Met de komst van cloud diensten waarbij iedereen over het internet werkt, is uw netwerk een zéér belangrijke schakel.

Ons netwerkteam zorgt ervoor dat alle dataverkeer veiliig, vlot en met de juiste prioriteiten door het netwerk loopt. 

Recent mocht ons team een Award in ontvangst nemen van Dell voor het werk wat we doen met hun netwerkproducten. We vielen in de prijzen omdat we in van alle partners het sterkst wisten te groeien. Een mooie award die het harde werk van ons team in de kijker zet.

 

Award.png
fap_320B_Ft_top_grande.png

 

 

NOOIT MEER SLECHTE ONTVANGST

Voor WiFi gebruiken we oplossingen afhankelijk van uw behoeften: van eenvoudige access points voor kleine omgevingen, over 'cloud managed' AP's tot Fortinet Infrastructure Wireless voor WiFi-first netwerken.

 

Cloud: Hybrid of All-In

 

Cloud services zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit een moderne onderneming. Veel toepassingen zijn reeds enkel in een cloud-model verkrijgbaar waardoor de integratie met een bestaande omgeving een uitdaging is. 

 

Ons team van cloudspecialisten kan u met raad en daad bijstaan om uw cloudomgeving zo optimaal mogelijk in te stellen. Want door slim om te gaan met de cloud, kan je aanzienlijk wat geld besparen!

 

new azure logo.png

Netropolix is al meer dan 15 jaar Microsoft Gold partner waardoor we pioniers zijn in Office365 en Microsoft Azure.

 

Servers en Storage: het kloppend hart van uw bedrijf

PER740.jpg

Servers zijn natuurlijk het kloppend hart van een onderneming. De goede werking van uw serverpark is essentieel. Binnen Netropolix houdt een enthousiast team van server- en storage fanatics uw datacenter(tje) gezond met bijzondere aandacht voor een evenwichtige opzet en preventief onderhoud.

 

Samen met Dell|EMC kiezen wij de best passende oplossing. Of het nu om een enkele server gaat, een converged cluster of een hyper-converged oplossing, we hebben de expertise in huis, dat bewijzen onze talloze tevreden referenties.

Back-up: uw data, uw alles

synology1817+.png

 

Naast de professionele Dell|EMC storage solutions zoals Compellent, gebruiken we ook vaak Synology voor opslag en backup.

 

Uw data is het meest kostbare goed van uw onderneming waarvoor een disaster recovery plan op maat van uw organisatie elementair is. Ons backup-team adviseert u, implementeert, monitort en verifieert permanent de mogelijkheid tot terugzetten van uw gegevens.

 

lees meer...