logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Infrastructuur

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. Netropolix wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf vormgeven. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware en bouw je op die manier je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem.

 

Of je nu heel je technische bedrijfsinfrastructuur aan ons toevertrouwt of je enkel onze expertise inzet als ondersteuning bij een project: wij staan voor je klaar. Daarbij beschikken we over een heleboel referenties en expertise in volgende domeinen:

Managed services voor jouw IT-infrastructuur

Managed services: een mooie term die betekent dat je enkele processen in je bedrijf overhevelt naar een externe partij om een hoger niveau van efficiëntie te bereiken. In het geval van Netropolix betekent dit misschien wel dat je je IT-infrastructuur (gedeeltelijk) zal outsourcen. Wij concretiseren graag wat deze managed services bij Netropolix inhouden om IT as a service aan te bieden

Netwerk: altijd in contact met je collega's

Het netwerk is in een bedrijf een van de meest elementaire bouwstenen van de IT-infrastructuur. Zelfs met de komst van clouddiensten, waarbij iedereen online en vanop afstand werkt, blijft jouw netwerk een zéér belangrijke schakel.

Servers en storage: het kloppend hart van jouw bedrijfsinfrastructuur

Servers zijn het kloppend hart van een onderneming. Een goede werking van het serverpark is dan ook enorm belangrijk voor een goede werking van het bedrijf. Daarom houdt binnen Netropolix een enthousiast team van server- en storagefanatics jouw datacenter vol gegevens gezond. Dit met speciale aandacht voor een evenwichtige opzet en preventief onderhoud. Zo kan jij op je beide oren slapen!

Ontdek onze merken & toestellen

App delivery

Vanop afstand werken, connecteren via eender welke internetverbinding en toch op een veilige manier aan jouw lokale werkruimte geraken?

E-mailhandtekening

Wil je je mailverkeer een upgrade geven? Professionaliseer hem met een mailhandtekening.

Firewalls

Je netwerk beschermen tegen datalekken, cyberaanvallen en virussen? Dat kan met een firewall!

Moderne werkplek

Een bureau, een stoel, een laptop en gaan? Het kan, maar er zijn manieren om je werkcomfort nóg te verhogen. Ontdek alle toebehoren.

Servers

Een server is, naast je medewerkers, dé sturende kracht van je bedrijf. Geen server betekent geen mails, geen website, geen opslag ... Geen bedrijf!

Storage

Een goede storage solution is van cruciaal belang in een onderneming. Hoe worden anders jouw data opgeslagen?

Switches

Meerdere toestellen aansluiten op je netwerkkabel zonder verlies van snelheid en stabiliteit? Werk met switches in je bedrijf.

Telefonie

Bel via telefoon, smartphone, browser of webapp van overal ter wereld naar elk nummer. Intern doorschakelen was nooit zo eenvoudig.

Virtualisatie IT-infrastructuur

Kosten- en ruimtebesparend aan de slag gaan met je IT-infrastructuur? Denk daarbij aan virtualisatie!

Wifi

Productief en kwaliteitsvol werken gaat vaak gepaard met de kwaliteit van de wifi in jouw bedrijf. Ontdek de belangrijkste voordelen.

Zakelijke computers

Breng je tekeningen en ideeën tot leven. Liever met cijfers bezig? Ook voor complexe berekeningen deinst het toestel niet terug.

Zakelijke laptops

Of het nu is voor een architect, een administratief bediende of een verkoper: je wensen zijn de basis voor de ideale laptop.