Netropolix Logo

infrastructuur

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. Netropolix levert daarom de meest geschikte hardware configuratie en bouwt op die manier je infrastructuur uit tot een betrouwbaar systeem.

 

Of je nu al je IT-gerelateerde zaken aan ons toevertrouwt of je enkel onze expertise inzet als ondersteuning bij een project: wij staan voor heel wat open wanneer je kiest voor 'IT op de achtergrond'. We beschikken hierbij onder meer over expertise in volgende zeven domeinen:

Jouw ideale werkplek op maat

 

We ontwikkelden drie eenvoudige formules voor het inrichten van een online werkplek voor jouw werknemers. Gemakkelijker kunnen we het niet maken. Ontdek snel welk pakket het beste aansluit bij jouw bedrijf.

KanriLangGrey.png

EENVOUDIG GOED

Vanaf €29

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

Is jouw bedrijf flexibel en dynamisch en wil je je werknemers een eenvoudige, maar goede instapformule aanbieden? Kies dan voor Kanri. De focus ligt bij deze formule op een degelijke internetverbinding, de juiste software én een goed toestel. Zo kunnen jouw werknemers altijd én overal werken.

HaikeiLangMeestGekozen.png

STABIEL EN NIEUWSGIERIG

Vanaf €49

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

Definieer je je bedrijf als stabiel en nieuwsgierig? Ga dan voor formule Haikei. Naast de gebruiksvriendelijke service focussen we hierbij op je data. Kies voor de combinatie van flexibele cloud en kracht van een datacenter in jouw bedrijf. Hierbij worden je toestellen beschermd tegen dataverlies met een multi-factor authenticatie en de standaard encryptie van Bitlocker.

YasumuLang.png

FEILLOOS EN VEILIG

Vanaf €99

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

Met Yasumu ga je voor feilloze IT met gebruikersgerichte service én bescherming tegen dataverlies. Een eenvoudig back-upsysteem beschermt je tegen diefstal of een crash. Voor de beveiliging zetten we extra in op paswoordbeheer. En wat er ook gebeurt, onze helpdesk is 24/7 bereikbaar. Kies dus voor deze formule om je op elk aspect van IT en security te verzekeren.

Simpele formules met simpele beloften: IT op de Achtergrond. Op elk toestel, op elk moment en op elke plaats in de wereld.

Security: topprioriteit voor elk bedrijf!

Security: top prioriteit voor elk bedrijf

Veiligheid is een prioriteit voor elke persoon en organisatie. Dankzij onze samenwerking met Fortinet verzekeren we je van een veilig bedrijfsnetwerk waarbij je medewerkers uitstekend beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf. Het Fortinet Security Fabric levert dan ook een geïntegreerde bescherming van client tot firewall.  

 

Natuurlijk kan een goed antivirusprogramma niet ontbreken en hebben we vandaag de dag speciale tools om computers extra te beschermen tegen malware en exploits.

 

De zwakste schakel in het geheel blijft helaas de eindgebruiker. De bewustwording van het belang van veiligheid verhogen, is dan ook cruciaal. Dit doen we door medewerkers te sensibiliseren en te trainen in onder meer het verstandig omgaan met paswoorden en andere gevoelige (beschermde) informatie.

Je toestel: het venster op de wereld

Netropolix werkt nauw samen met verschillende bedrijven zoals Dell. Zo krijg je steeds het meest geschikte toestel dat  eveneens perfect door ons ondersteund wordt.

 

Of het nu een workstation is voor een architect, een PC voor een administratief bediende of een ultramobiel toestel voor een verkoper, jóuw wensen en noden vormen de basis van ons voorstel. Natuurlijk beperken we ons aanbod niet enkel tot Windows-gebaseerde toestellen. Ook Apple fans vinden hun gading bij Netropolix. Fantatische machines zorgen namelijk voor gelukkige werknemers!

 

ClientDesktop.png
Award2018.png

Netropolix is Intel Technology Provider Gold Partner en heeft een jarenlange expertise in het uitkiezen van gebruikerstoestellen voor de meest uiteenlopende taken. Dankzij een nauwe samenwerking met onze partners Intel, NVIDIA en Dell en een doorgedreven kennis van de nieuwste technologiën zorgen we voor de perfecte balans in jouw nieuw toestel. Recent werd dat nog door DellEMC onderstreept met de award voor Best Client Reseller. En daar zijn we uiteraard trots op!

 

Hieronder tonen we een aantal van onze professionele toestellen. We hebben er altijd in voorraad. Vind je toch niet precies wat je zoekt? Dan laten we machines op maat van jouw wensen en noden maken.

latitude

Dell - Latitude 5590

WORKSTATION

Draagbaar werkpaard!

WORKFAST

Dell - Workfast

Netwerk: altijd in contact met je collega's

OriginalPng.png

Het netwerk is in een bedrijf een van de meest elementaire bouwstenen van de infrastructuur. Met de komst van clouddiensten, waarbij iedereen online werkt, is jouw netwerk dan ook een zéér belangrijke schakel.

 

Ons netwerkteam zorgt ervoor dat al het dataverkeer veilig, vlot en met de juiste prioriteiten door het netwerk loopt. 

 

 

Netropolix won een Award van Dell voor het werk dat we verrichten met hun netwerkproducten. Omdat we van alle partners het sterkst wisten te groeien, werden we beloond met de gouden medaille. Een mooie award voor al het harde werk van ons team! 

Award.png
fap_320B_Ft_top_grande.png

 

 

Afhankelijk van jouw wensen, gebruiken we verschillende WiFi-oplossingen: van eenvoudige accesspoints voor kleine omgevingen, over 'cloud managed' AP's tot Fortinet Infrastructure Wireless voor WiFi-first netwerken. Op die manier zorgt Netropolix ervoor dat jouw bedrijf niet meer te maken krijgt met slecht ontvangst.

Cloud: Hybrid of All-In

 

Cloudservices zijn in dit digitale tijdperk niet meer weg te denken uit een moderne onderneming. Veel toepassingen zijn zelfs enkel in een cloudmodel verkrijgbaar waardoor de integratie met een bestaande omgeving vaak een uitdaging is. 

 

Gelukkig kunnen de cloudspecialisten van het Netropolix-team jou bijstaan. Zij stellen jouw cloudomgeving zo optimaal mogelijk in, wat heel wat aangename resultaten oplevert. Want door slim om te gaan met de cloud, kan je je heel wat geld besparen!

 

new azure logo.png

Netropolix is al meer dan 15 jaar Microsoft Gold Partner. Zo mogen we ons echte pioniers in Office365 en Microsoft Azure noemen.

 

Servers en storage: het kloppend hart van jouw bedrijf

PER740.jpg

 

Servers zijn natuurlijk het kloppend hart van een onderneming. Een goede werking van het serverpark is dan ook enorm belangrijk voor een goede werking van het bedrijf.

 

Daarom houdt binnen Netropolix een enthousiast team van server- en storagefanatics jouw datacenter vol gegevens gezond, met grote aandacht voor een evenwichtige opzet en preventief onderhoud. Zo kan jij op je beide oren slapen!

 

Samen met Dell|EMC kiezen wij de best passende oplossing. Of het nu om een enkele server gaat, een converged cluster of een hyper-converged oplossing, we hebben de expertise in huis, dat bewijzen onze tevreden referenties.

 

Back-up: het kopietje van jouw data

synology1817+.png

 

Data is het meest kostbare goed van een onderneming. Een disaster recovery plan op maat van jouw organisatie is dan ook zeker geen overbodige luxe. Ons gespecialiseerd backup-team adviseert, implementeert, monitort en verifieert constant de mogelijkheid tot het terugzetten van jouw gegevens.

 

Voor deze opslag en back-ups gebruiken we naast de professionele Dell|EMC storage solutions zoals Compellent, ook vaak Synology.

 

lees meer...