logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Op zoek naar een IT-bedrijf regio Westerlo?

IT-bedrijf Westerlo

Voorkom je liever problemen dan ze op te lossen? Wil je je IT optimaal benutten? En is een IT-bedrijf uit regio Westerlo een meerwaarde voor jou? Dan hebben we uitstekend nieuws: bij Netropolix zit je goed.

Probleemloze IT regio Westerlo

Geen laptop of server betekent de dag van vandaag ook geen werk. Met andere woorden heb je zonder IT dus ook geen onderneming. Nog op zoek naar een IT-partner in regio Westerlo? Dan komt Netropolix graag een handje helpen.

 

Hierbij leveren, installeren en configureren wij de meest geschikte IT-infrastructuur of cloudomgeving in jouw onderneming, mét speciale aandacht voor cybersecurity. Dit om je bedrijf een feilloos en betrouwbaar systeem te garanderen dat rustig op de achtergrond draait.

 

Dat is dan ook de belofte van Netropolix: IT moet, net zoals het licht, op de achtergrond werken, zonder je daarbij te storen zodat jij je kan focussen op je core business.

Een versnelling hoger met ons IT-bedrijf

Dat zorgeloze gebruik van je IT is dynamisch naargelang de ambities van je organisatie. Daarom sturen we graag een van onze Businessversnellers naar je toe. Hij denkt tactisch met je mee hoe je deze ambitieuze doelen kan bereiken met technologie waarover je al beschikt én waarvoor je reeds betaalt. Want wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan de helft van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

 

Bij Netropolix vinden we dat iedereen zijn IT optimaal zou moeten benutten. Maar hoe kan dat als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? Wel, jij weet waar je naartoe wil en wij weten hoe. Nu is het aan ons om er samen voor te gaan!

Netropolix, IT-bedrijf regio Westerlo: nooit ver weg

Vroeger had Netropolix verschillende vestigingen in Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout. Eind 2019 zijn deze echter allemaal verhuisd naar het nieuwe kantoor Square One in Geel. De IT-partner is dus steeds dichtbij in Westerlo. De voordelen ervan?

 

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.

Even babbelen?

Klinkt dit als iets voor jouw bedrijf? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. We maken graag kennis met een babbel en een koffie. Het is er goeie, beloofd.

Met ons samenwerken, net zoals Narviflex in regio Westerlo?

Met vier Belgische en twee Nederlandse vestigingen produceert Narviflex transportbanden, kunststofmaterialen en aandrijfcomponenten aan de lopende band. Het bedrijf stilleggen? Geen denken aan. En dat hun IT daarin een grote rol speelt, is een feit: “IT is bij ons altijd belangrijk. Dat kan je het beste bewijzen door een kwartier de servers stil te leggen: dan is alles om zeep.”

Narviflex