logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Op zoek naar een IT-bedrijf in Meerhout?

IT-bedrijf Meerhout

Liever problemen voorkomen dan genezen? En wil je ook alles uit je IT halen en gebruiken waarvoor je betaalt? Is een IT-partner uit regio Meerhout, die snel daar is als het nodig is, een pluspunt voor jou? Dan ben je bij Netropolix in Geel aan het juiste adres.

Probleemloze IT regio Meerhout

Geen laptop of server betekent de dag van vandaag ook geen werk. Met andere woorden heb je zonder IT ook geen onderneming. Nog op zoek naar een IT-partner in regio Meerhout? Dan komt Netropolix graag een handje helpen.

 

Hierbij leveren, installeren en configureren wij de meest geschikte IT-infrastructuur of cloudomgeving in jouw onderneming, mét speciale aandacht voor cybersecurity. Dit om je bedrijf een feilloos en betrouwbaar systeem te garanderen dat rustig op de achtergrond draait.

 

Dat is dan ook de belofte van Netropolix: IT moet, net zoals het licht, op de achtergrond werken, zonder je daarbij te storen zodat jij je kan focussen op je core business.

Een versnelling hoger met ons IT-bedrijf

Dat zorgeloze gebruik van je IT is dynamisch naargelang de ambities van je organisatie. Daarom sturen we graag een van onze Businessversnellers naar je toe. Hij denkt tactisch met je mee hoe je deze ambitieuze doelen kan bereiken met technologie waarover je al beschikt én waarvoor je reeds betaalt. Want wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan de helft van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

 

Bij Netropolix vinden we dat iedereen zijn IT optimaal zou moeten benutten. Maar hoe kan dat als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? Wel, jij weet waar je naartoe wil en wij weten hoe. Nu is het aan ons om er samen voor te gaan!

Een IT-bedrijf regio Meerhout? Da's altijd dichtbij

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf Netropolix. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo'n partner in regio Meerhout brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

 

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.

Even kennismaken met ons?

Heeft onze aanpak je getriggerd en wil je even babbelen? Dat kan. En zelfs met een koffietje erbij! Contacteer ons gerust voor een afspraak en dan zien we elkaar hopelijk snel.

Met ons samenwerken, net zoals Buga in regio Meerhout?

Buga

Familiebedrijf BUGA-AUTO specialiseert zich in de verkoop, het onderhoud en de herstellingen van personen- en bedrijfswagens. In haar vestigingen en carrosserieafdeling speelt IT een sleutelrol in uitmuntend bedrijfsbeheer. Bij Netropolix spelen eveneens de bedrijfswagens van Buga een cruciale rol. Sinds 2015 kloppen beide bedrijven bij elkaar aan voor een proactieve aanpak.