logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Op zoek naar een IT-bedrijf regio Lier?

IT-partner Lier

Liever problemen voorkomen dan genezen? En wil je ook alles uit je IT halen en gebruiken waarvoor je betaalt? Is een IT-partner uit regio Lier, die snel daar is als het nodig is, een pluspunt voor jou? Dan ben je bij Netropolix in Geel aan het juiste adres.

IT geruisloos op de achtergrond regio Lier

IT is het kloppend hart van je onderneming. De IT-infrastructuur is de basis ervan. Netropolix wil graag die basis in jouw bedrijf regio Lier aanleggen. 

 

Om deze rol optimaal uit te voeren, levert en configureert Netropolix de meest ideale hardware of cloudomgeving, volledig aangepast aan de noden van je onderneming. Dit gebeurt  op de veiligste manier om jouw IT tot een betrouwbaar en probleemloos systeem te herleiden.

 

Bij Netropolix is IT op de Achtergrond dan ook niet zomaar een holle slogan. IT zou moeten werken als het licht. Na één druk op de schakelaar zou het zorgeloos - op de achtergrond - moeten werken, opdat jij rustig je dagelijkse business runt. 

Een versnelling hoger met ons IT-bedrijf

Dat zorgeloze gebruik van je IT is dynamisch naargelang de ambities van je organisatie. Daarom sturen we graag een van onze Businessversnellers naar je toe. Hij denkt tactisch met je mee hoe je deze ambitieuze doelen kan bereiken met technologie waarover je al beschikt én waarvoor je reeds betaalt. Want wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan de helft van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

 

Bij Netropolix vinden we dat iedereen zijn IT optimaal zou moeten benutten. Maar hoe kan dat als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? Wel, jij weet waar je naartoe wil en wij weten hoe. Nu is het aan ons om er samen voor te gaan!

Netropolix, IT-bedrijf regio Lier: nooit ver weg

Vroeger had Netropolix verschillende vestigingen in Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout. Eind 2019 zijn deze echter allemaal verhuisd naar het nieuwe kantoor Square One in Geel. De IT-partner is dus steeds dichtbij Lier. De voordelen ervan?

 

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.

Even kennismaken?

Heeft onze aanpak je getriggerd en wil je even babbelen? Dat kan. En zelfs met een koffietje erbij! Contacteer ons gerust voor een afspraak en dan zien we elkaar hopelijk snel.

Met ons samenwerken, net zoals Hoorcentrum Aerts in Lier?

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts is vandaag verspreid over Vlaanderen. Hun groeiambitie reikt tot 100 winkels! Maar om IT-technisch te groeien, moesten ze eerst de juiste oplossing laten implementeren, die ervoor zorgde dat hun IT op de achtergrond kwam en hun business op de voorgrond. En daarvoor schakelde het Netropolix in!