logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Op zoek naar een IT-bedrijf regio Herenthout?

IT-bedrijf Herenthout

Liever problemen voorkomen dan genezen? En wil je ook alles uit je IT halen en gebruiken waarvoor je betaalt? Is een IT-partner uit regio Herenthout, die snel daar is als het nodig is, een pluspunt voor jou? Dan ben je bij Netropolix in Geel aan het juiste adres.

Probleemloze IT regio Herenthout

Geen laptop of server betekent de dag van vandaag ook geen werk. Met andere woorden heb je zonder IT geen onderneming. Nog op zoek naar een IT-partner in regio Herenthout? Dan komt Netropolix graag een handje helpen.

 

Hierbij leveren, installeren en configureren wij de meest geschikte IT-infrastructuur of cloudomgeving in jouw onderneming, mét speciale aandacht voor cybersecurity. Dit om je bedrijf een feilloos en betrouwbaar systeem te garanderen dat rustig op de achtergrond draait.

 

Dat is dan ook de belofte van Netropolix: IT moet, net zoals het licht, op de achtergrond werken, zonder je daarbij te storen zodat jij je kan focussen op je core business.

Samen naar de tweede versnelling

Het gebruik van IT hangt nauw samen met de strategische doelen van jouw bedrijf. Weet jij waar je heen wilt? Dan sturen we graag een Businessversneller. Dat is een vaste, ervaren expert die regelmatig bij je over de vloer komt om samen met jou je noden, ambities, bedrijfsprocessen en technologie onder de loep te nemen. Want daar zit meer in dan je denkt. Wist je dat de meerderheid van de klanten minder dan 50% van de mogelijkheden van hun betalende software gebruikt?

 

Bij Netropolix zijn we ervan overtuigd dat je iets niet kan gebruiken als je niet weet waarvoor het dient. Je kan immers ook niet in tweede versnelling rijden, als je niet weet waar je versnellingspook staat. Gelukkig weet je waar je naartoe wil. En wij weten hoe.

Een IT-bedrijf regio Herenthout? Da's altijd dichtbij

Balen, Geel, Grobbendonk en Turnhout: dat waren de vier vestigingen van IT-bedrijf Netropolix. Eind 2019 verhuisden ze naar Square One: het hoofdkantoor van het IT-bedrijf in Geel. Zo'n partner in regio Herenthout brengt voor jou heel wat voordelen. Dewelke?

 

  • Sterk lokaal aanwezig;
  • Onze medewerkers zijn altijd bij jou in de buurt;
  • Down to earth Kempische mentaliteit.

Bij ons op de koffie?

Benieuwd? Kom gerust eens met ons babbelen: telefonisch, online of in 't echt! Je krijgt gegarandeerd een interessant voorstel … en een koffietje natuurlijk!

Met ons samenwerken, net zoals Heylen Vastgoed in regio Herenthout?

Heylen Vastgoed

Heylen Vastgoed groeide op vijf jaar uit tot een bedrijf van 65 werknemers. Om daarbij ook de uitwisseling en veiligheid van hun bedrijfsdocumenten te garanderen, zorgde het bureau voor een migratie naar de cloud door Netropolix.