Netropolix Logo

IT op de Achtergrond: jou op het lijf geschreven

HonshitsuTile.png

Starter of gevestigde waarde. Een compact team of veel medewerkers op de baan, in de productie én in de administratie. Jouw bedrijf is anders, enig in zijn soort. Je bedrijfsprocessen, logistieke oplossingen en employer branding passen als gegoten. Van je IT verwacht je hetzelfde. Daarom ontwikkelt Netropolix verschillende formules, jou op het lijf geschreven.

 
Het doel blijft echter steeds hetzelfde: IT op de Achtergrond. IT op de Achtergrond is de essentie, honshitsu ( 本質 ) in het Japans.

 

Onze formules

KanriLangGrey.png

Jong en dynamisch

Is je bedrijf jong en dynamisch, dan past deze formule het beste bij jou. Je werkt met zeer mobiele medewerkers. Die zijn altijd onderweg en willen overal kunnen werken. Het juiste toestel (pc, Mac of mobiel), een degelijke internetverbinding en de sterkste software. Je werkt flexibel en veilig. En dankzij de software til je samenwerken naar een hoger niveau.

Vanaf €29

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

HaikeiLangMeestGekozen.png

Stabiel en nieuwsgierig

Definieer je je bedrijf als stabiel en nieuwsgierig, ga dan voor de meest gekozen formule. Naast de gebruikersgerichte service zetten we in op jouw data. Kies voor de combinatie van flexibele cloud en kracht van een datacenter in jouw bedrijf. We beschermen je toestellen tegen dataverlies met een multi-factor authenticatie en met de standaard encryptie van Bitlocker. Want kennis is macht en die wil je niet kwijt.

Vanaf €49

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

YasumuLang.png

Dynamisch én veilig

Zonder compromissen ga je voor een feilloos werkende IT. De gebruikersgerichte service én bescherming tegen dataverlies. Een eenvoudig back-upsysteem beschermt je tegen diefstal of een crash. En omdat verstrooide medewerkers de zwakke schakel zijn in je beveiliging, zetten we extra in op paswoordbeheer. En wat er ook gebeurt, onze helpdesk is 24/7 voor jou bereikbaar. Je kan op je twee oren slapen. Kies voor deze formule om elk aspect van IT en security te verzekeren.

Vanaf €99

Prijs per gebruiker per maand excl. BTW en taksen.

 

Dus ben je een starter, een stabiel bedrijf of ga je voor feilloos? Netropolix zorgt voor jouw IT op de achtergrond. En net zoals jij zijn wij flexibel. Dus wil je de klemtoon meer op beveiliging, werkplek of diensten? Geen probleem. Neem contact met ons op en we bekijken samen de verschillende opties.