Logo_New_2017.png

Trans4MORE 2019

Flourishing Organisations

Voor de derde editie van Trans4MORE hebben BLENDERS, Thomas More, Netropolix, Salar en Event Catering Bevers / b-verse  de  krachten gebundeld om er ook dit keer weer een onvergetelijk netwerkevent van te maken. Dit jaar staat het thema 'Flourishing Organisations' centraal. Noteer 14 mei alvast in je agenda!

 

Wat hebben een impact-organisatie, een hogeschool, een IT-bedrijf, een sociaal secretariaat en een cateringbedrijf met elkaar gemeen? Allemaal zijn ze met een frisse blik vooruit gericht, een blik op de samenleving van morgen en stellen ze zich de vraag: 'Hoe zou het kunnen zijn om in die samenleving van morgen te leven, te werken en te ondernemen?'.

 

Maak het zelf mee op Trans4MORE! Het concept blijft hetzelfde als de vorige jaren. Een hop-on hop-off programma met voor ieder wat wils en de belofte van een laagdrempelige en buitengewoon inspirerende avond!

 

Wat verstaan we onder Flourishing Organisations?

 

Waar 'verduurzamen' soms nog geïnterpreteerd wordt als 'minder slecht maken' (minder vervuilend, minder verspillend, minder grondstoffen, minder negatieve impact, …) beogen we met 'bloeiend' een uitgesproken positieve benadering: het doel is dan niet om minder negatieve impact, maar meteen een positieve impact te creëren; een probleem oplossen i.p.v. het minder groot te maken. We geloven dat deze aanpak leidt tot succesvolle bedrijven en organisaties op lange termijn en steeds belangrijker zal worden voor consumenten en investeerders. Een Flourishing Organisation zal het resultaat zijn van flourishing individuals, die vanuit een sterk collectief bewustzijn de strategie en de acties van het bedrijf/organisatie kunnen richten op het versterken van het algemeen belang.

Karen-Lee-Downes_2.jpg

Keynote speaker bekend!

Onze keynote speaker is alvast bekend: Karen Downes van The Flourish Initiative. Karen is een Britse ondernemer die The Flourish Initatieve oprichtte.

 

 

Storytelling

 

Maak kennis met straffe ondernemers en hun bezielende verhalen die nog al te vaak onder de rader blijven. Puur en persoonlijk, voor beperkt publiek.

 

 • Jean-Louis Goddeeris - Goddeeris- "It's all about planning, people & pleasure."
 • Eva Maréchal - Hop Up - "Playfulness"
 • Hans Verhoeven - iVOX - "Serial PRUTSER in the Univerisity of LIFE"

Een vierde naam maken we binnenkort bekend, stay tuned!

 

Lees meer over de storytellings

  Workshops

   

  Na het succes in vorige edities pakken we dit jaar uit met nóg meer workshops.  Je mag je verwachten aan ervaringen die je fysiek uitdagen, mentaal versterken, spiritueel verrassen, emotioneel voeden, maar bovenal doen groeien als mens, werknemer, manager,...

   

  • Tom Stijven - Just Breathe - "How to survice the rat-race? Just Breathe!"

  Meer workshops volgen spoedig!

   

  Lees meer over de workshops

   Showcasing

    

   Trans4MORE creëert met dit format een podium voor het demonstreren van allerlei innovaties.  Hetzij producten, systemen, methodieken of resultaten.  Maak je geest vooraf maar goed leeg, want je verlaat de campus met een hoop extra bagage!

   Pitch Corner

    

   12 authentieke verhalen volgen elkaar op in een tijdspanne van 2 uur.  Je kan zelf aanpikken en loslaten wanneer je wil.  Ongetwijfeld stof tot nadenken en voer voor een boeiend gesprek!

   Netwerkveiling & Blend Dates

    

   De kern van Trans4MORE is mensen dichter bij mekaar brengen.  De ganse avond stimuleren we dan ook waardevolle ontmoetingen.  Onder meer door middel van een heuse netwerkveiling laten we mensen blenden met elkaar.  Er komt geen blind geluk aan te pas, maar een uitgekiend proces verhoogt de slaagkans op een verrijkende ontmoeting drastisch.

   PArtners

    

   Trans4MORE 2019 is een samenwerking tussen Netropolix, Thomas More, Salar, Blenders en Events Catering Bevers / b-verse.

   Logos-partners-T4M.jpg