logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Trans4MORE 2019: flourishing organisations

 

Voor de derde editie van Trans4MORE hebben BLENDERS, Thomas More, Netropolix, Salar en Event Catering Bevers / b-verse  de  krachten gebundeld om er ook dit keer weer een onvergetelijk netwerkevent van te maken. Dit jaar staat het thema 'Flourishing Organisations' centraal. Noteer 14 mei alvast in je agenda!

 

Wat hebben een impact-organisatie, een hogeschool, een IT-bedrijf, een sociaal secretariaat en een cateringbedrijf met elkaar gemeen? Allemaal zijn ze met een frisse blik vooruit gericht, een blik op de samenleving van morgen en stellen ze zich de vraag: 'Hoe zou het kunnen zijn om in die samenleving van morgen te leven, te werken en te ondernemen?'.

 

Maak het zelf mee op Trans4MORE! Het concept blijft hetzelfde als de vorige jaren. Een hop-on hop-off programma met voor ieder wat wils en de belofte van een laagdrempelige en buitengewoon inspirerende avond!

 

Wat zijn 'Flourishing organisations'?

Waar 'verduurzamen' soms nog geïnterpreteerd wordt als 'minder slecht maken' (minder vervuilend, minder verspillend, minder grondstoffen, minder negatieve impact, …) beogen we met 'bloeiend' een uitgesproken positieve benadering: het doel is dan niet om minder negatieve impact, maar meteen een positieve impact te creëren; een probleem oplossen i.p.v. het minder groot te maken. We geloven dat deze aanpak leidt tot succesvolle bedrijven en organisaties op lange termijn en steeds belangrijker zal worden voor consumenten en investeerders. Een Flourishing Organisation zal het resultaat zijn van flourishing individuals, die vanuit een sterk collectief bewustzijn de strategie en de acties van het bedrijf/organisatie kunnen richten op het versterken van het algemeen belang.

Karen-Lee-Downes_2

Keynote speaker bekend

Onze keynote speaker is alvast bekend: Karen Downes van The Flourish Initiative. Karen is een Britse ondernemer die The Flourish Initatieve oprichtte.

Storytelling

Maak kennis met straffe ondernemers en hun bezielende verhalen die nog al te vaak onder de rader blijven. Puur en persoonlijk, voor beperkt publiek.

 

 • Jean-Louis Goddeeris - Goddeeris Industrial Piping & HVAC - "De Toren van Babel: diversiteit als sterkte."
 • Eva Maréchal - Hop Up - "Wanneer verontwaardigde ogen zien en ondernemende handen jeuken"
 • Hans Verhoeven - Hotel Ragnarok - "De revolutie van de prutsers!"
 • Ank De Wilde - Absolem - Resultaats- én mensgericht ondernemen: ons S3-verhaal.

Workshops

Na het succes in vorige edities pakken we dit jaar uit met nóg meer workshops.  Je mag je verwachten aan ervaringen die je fysiek uitdagen, mentaal versterken, spiritueel verrassen, emotioneel voeden, maar bovenal doen groeien als mens, werknemer, manager,...

 

 • Tom Stijven - Just Breathe - "How to survive the rat-race? Just Breathe!"
 • Karen Lee Downes - The Flourish Initiave - "Leading self | Leading others"
 • Jan Rauter - "Stilte als geheim ingrediënt"
 • Mique Acke - Numinos - "De essentie en kracht van Playfulness"
 • Bert Smeets - "In ieder van ons zit een kampioen!"
 • Kathleen Thijs & Martine Kuyken - iBCoaching - "Tijd om je eigen balans op te maken"
 • Ben Sansen - "Miracle Morning. Zes gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8u00."
 • Mieke Buysrogge - Prime Performance - Hartcoherentie: "Bring your heartbeat to business."
 • Wouter Gheysen - Out of Our Minds - "How to design a flourishing organisation?"
 • Rebecca Day - "Off the mat"
 • Ina Zukrigl-Schief - 'Unleashing meaningful collaboration in meetings'

Showcasing

Trans4MORE creëert met dit format een podium voor het demonstreren van allerlei innovaties. Hetzij producten, systemen, methodieken of resultaten. Maak je geest vooraf maar goed leeg, want je verlaat de campus met een hoop extra bagage!

Pitch corner

In minder dan 10 minuten geïnspireerd worden? Dat kan in onze Pitch Corner! 12 authentieke verhalen volgen elkaar op in een tijdspanne van 2 uur. 

 

Van leven op de maan tot de impact van social media op je leven, voor ieder wat wils. Kom gewoon langs tijdens trans4MORE.

Foto_pitch-corner_5

Netwerkveiling & blend dates

De kern van Trans4MORE is mensen dichter bij mekaar brengen. De ganse avond stimuleren we dan ook waardevolle ontmoetingen. Onder meer door middel van een heuse netwerkveiling laten we mensen blenden met elkaar. Er komt geen blind geluk aan te pas, maar een uitgekiend proces verhoogt de slaagkans op een verrijkende ontmoeting drastisch.

Catering

B-verse zal jouw innerlijke mens versterken op Trans4MORE. Het cateringbedrijf profileert zich origineel & laagdrempelig om vanuit lekkere food & drank concepten mensen samen te brengen en te verrassen.

 

Geen zilveren bestek of dure porseleinen borden, maar smart ontwikkelde disposables met verse ingrediënten. Een identiteit die een sociale en happy mindset losmaakt.

 

B-verse food & beverage inspirators geven een heel eigen invulling aan catering. Het doel is om al je zintuigen te prikken. Zo tillen zij de belevingsgraad op Trans4MORE naar een hoger niveau.

 

Samen met Salar biedt Netropolix al de bezoekers dit unieke aanbod gratis aan!

Catering_bverse

Praktisch

 

 • Datum: dinsdag 14 mei 2019
 • Timing: 18u00 - 23u00
 • Locatie: Thomas More Campus Geel (Kleinhoefstraat 4)
 • Het event is gratis, maar inschrijven is wel verplicht en kan tot 13 mei
 • Catering (t.w.v. € 50 wordt aangeboden door Netropolix, Salar en Events Catering Bevers / B-verse)
 • Mede om deze reden zijn we genoodzaakt een no show fee aan te rekenen van € 45 bij onaangekondigd niet opdagen.

Onze partners

Trans4MORE 2019 is een samenwerking tussen Netropolix, Thomas More, Salar, Blenders en Events Catering Bevers / b-verse.

Partners trans4MORE 2019