Logo_New_2017.png

MENS SANA IN CORPORE SANO

We zullen niemand moeten overtuigen van het feit dat gezondheid belangrijk is. En aangezien we een aanzienlijk deel van onze tijd spenderen op het werk, is gezondheid ook daar een belangrijk thema. Daarom ging Netropolix in 2017 in zee met Energy Lab met als doel onze collectieve gezondheid te verbeteren.

 

De resultaten van deze samenwerking overstijgen onze verwachtingen en wij hadden alvast niet durven dromen dat het zo'n positieve impact zou hebben. Redenen genoeg dus om u dus eens mee te nemen in ons verhaal en u hopelijk te inspireren!

AGENDA

 

17u00 Ontvangst met een hapje en een drankje

18u00 Transfer met VIP-bus naar Energy Lab Paal

18u30 Sessie: Act like a Coach

Paul Van Den Bosch is een voormalig triatleet en tegenwoordig een ervaren bewegingsdeskundige en coach, onder andere van Eric Geboers, Georges Jobé, Sven Nys, Tim Wellens en André Greipel. Met zijn atleten behaalde Paul maar liefst vijf Europese titels en tien Wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines.

Zijn boek ‘Coach voor het leven’ stond wekenlang in de top-10 van best verkochte non-fictieboeken. Ook zijn boek ‘Act like a coach’ is een ware bestseller. Hierin laat hij zien wat het bedrijfsleven kan leren van een sportcoach.

 

19u20 Rondleiding in Energy Lab

19u40 Energy @ Work

20u00 Tranfer met VIP bus naar OffiCenter Geel

20u30 Einde

wanneer

 

Donderdag 8 Maart 2018

 

waar

 

Officenter Geel

Kleinhoefstraat 5

2440 Geel

 

!!! Belangrijk : Aangezien de bus stipt op 18u vertrekt is op tijd komen cruciaal !!!

* verplicht - de plaatsen zijn beperkt