Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Cybersecurity

Hardware is de basis waarop je bedrijf steunt. Netropolix wil graag die steunpilaar in jouw bedrijf vormgeven. Daarom leveren en installeren we de meest geschikte hardware en bouw je op die manier je IT-infrastructuur uit tot een feilloos en betrouwbaar systeem.

 

Of je nu heel je technische bedrijfsinfrastructuur aan ons toevertrouwt of je enkel onze expertise inzet als ondersteuning bij een project: wij staan voor je klaar. Daarbij beschikken we over een heleboel referenties en expertise in volgende domeinen:

Managed services voor jouw cybersecurity

Managed services: een mooie term die betekent dat je enkele processen in je bedrijf overhevelt naar een externe partij om een hoger niveau van efficiëntie te bereiken. In het geval van Netropolix betekent dit misschien wel dat je je IT-infrastructuur (gedeeltelijk) zal outsourcen. Wij concretiseren graag wat deze managed services bij Netropolix inhouden om IT as a service aan te bieden

Cybersecurity producten

Veiligheid is topprioriteit voor elke persoon en organisatie. Dankzij onze samenwerking met Cisco Meraki verzekeren we je van een veilig bedrijfsnetwerk waarbij je medewerkers uitstekend beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf.

 

Natuurlijk kan een goed antivirusprogramma niet ontbreken en hebben we vandaag de dag speciale tools om computers te beschermen tegen malware en exploits.

 

De zwakste schakel in het geheel blijft helaas nog steeds de eindgebruiker. De bewustwording van het belang van veiligheid verhogen, is dan ook cruciaal. Dit doen we door medewerkers te sensibiliseren en te trainen in onder meer het omgaan met paswoorden en andere gevoelige informatie.

IT op de Achtergrond vanuit een security perspectief

Of het nu een laptop is voor een architect, een PC voor een administratief bediende of een ultramobiel toestel voor een verkoper: jóuw wensen en noden vormen de basis van ons voorstel. Natuurlijk beperken we ons aanbod niet enkel tot de door Windows bestuurde toestellen. Ook Applefans vinden hun ding bij Netropolix. Fantastische machines zorgen namelijk voor gelukkige werknemers!