logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Cybersecurity

Veiligheid is topprioriteit voor elke persoon en organisatie. Dankzij onze samenwerking met betrouwbare leveranciers verzekeren we je van een veilig bedrijfsnetwerk waarbij je medewerkers uitstekend beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf.

Natuurlijk kan een goed antivirusprogramma niet ontbreken en hebben we vandaag de dag speciale tools om computers te beschermen tegen malware en exploits.

 

De zwakste schakel in het geheel blijft helaas nog steeds de eindgebruiker. De bewustwording van het belang van veiligheid verhogen, is dan ook cruciaal. Dit doen we door medewerkers te sensibiliseren en te trainen in onder meer het omgaan met paswoorden en andere gevoelige informatie.

Managed services voor jouw cybersecurity

Managed services: een mooie term die betekent dat je enkele processen in je bedrijf overhevelt naar een externe partij om een hoger niveau van efficiëntie te bereiken. In het geval van cybersecurity betekent dit dat Netropolix je IT-security voor je zal beheren. We hebben een concreet stappenplan om op een pragmatische manier een zero trust model te implementeren. Wij concretiseren graag wat deze managed services bij Netropolix inhouden om cybersecurity as a service aan te bieden

CYBERSECURITY PARTNERS EN PRODUCTEN

Op zoek naar dé security producten voor uitmuntende cybersecurity in jouw bedrijf? Neem even een kijkje tussen onze leveranciers. Als IT-bedrijf zoeken we met de grootste zorgvuldigheid onze partners uit om jou de beste security voor jouw bedrijfsdata te garanderen, op kantoor én thuis.