logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Over ons: IT-bedrijf Netropolix

Onze visie: IT op de Achtergrond

Over ons

 

"IT moet werken zoals het licht. Als je het aandoet, werkt het."

 

 

Deze quote van Netropolix CEO Koen Vanlommel is een duidelijke doelstelling waar we als team elke dag weer naar streven. Hoe we dat bereiken? Klik op de button en laat ook bij jou het lampje branden!

Thuis in de kempen

Over ons-01

In 1999 zag Netropolix voor het eerst het levenslicht als softwarebedrijf. 'Focus' (nu Admind), het eerste product, werd in de markt gezet als een allround boekhoudpakket, waarna later nog andere softwareprogramma's voor administratie volgden. Steeds vaker vroegen klanten om daarbij ook de geschikte infrastructuur te leveren om de software zo optimaal mogelijk te gebruiken. En zo ontstond de infrastructuurtak binnen het softwarebedrijf

Over ons-02

In de loop van 2011 werd de infrastructuurafdeling verzelfstandigd door te versmelten met de zakelijke tak van ZEB Computers in Grobbendonk, dé pionier in de Kempen als het aankomt op de verkoop van hardware en netwerken. Dit bracht uiteraard extra expertise en een eigen 'hardware-only' clienteel met zich mee. Netropolix Infrastructuur was geboren. Op die manier groeide Netropolix uit tot een middelgrote onderneming met vestigingen in Geel, Grobbendonk, Balen en Turnhout

Over ons-03

In 2018 fusioneerden Netropolix en COVR na een geslaagde samenwerking. COVR is een bedrijf dat internationale wetenschappelijke en medische events voorziet van IT-services aan de hand van cmOffice. Op die manier kon de focus nóg beter gelegd worden op kwaliteit. Daarbij ontstond het 'IT op de Achtergrond'-verhaal.

Over ons-04

Vandaag is Netropolix een groeiende, innovatieve onderneming van zo'n 70 enthousiaste werknemers. Het gloednieuwe gebouw waarin we werken, is gevestigd in Geel, waar alle vestigingen zijn samengesmolten tot één geheel. Samenwerken gaat nu nog beter dan voorheen, aangezien alle inhouse expertise samenzit.

Over ons-05

En waar de focus vandaag ligt? Ons toegewijde team levert persoonlijk maatwerk, advies en ondersteuning bij elk onderdeel van IT, afgestemd op jouw bedrijf. Hierbij gaan de twee divisies, software en infrastructuur, hand in hand om je bij te staan op het vlak van softwareontwikkeling, integratie, cloud en IT-infrastructuur.

Heb je zin om met ons samen te werken? Twijfel dan niet langer en contacteer ons!