Collega's lunchen
Business

Empower your colleagues!

08/12/2018 - 2 min read

Een topproduct, morgen geleverd, aan een scherpe prijs. Voor minder gaan we niet. We zijn rotverwend. De evolutie in koopgedrag zet onze businessmodellen onder druk. Organisaties transformeren, mensen moeten anders gaan werken. Efficiënt en geoptimaliseerd. De impact op personeelsvlak is groot. Die menselijke factor is meteen ook de oplossing. Maak van je collega's 'citizen developers' en los je digitale transformatie op van binnenuit.

3 pijlers van digitale transformatie

Wat betekent digitale transformatie voor jou? Voor ons is het de verschuiving van businessmodellen die een nieuwe manier van werken met zich meebrengen. Met een hoop consequenties voor je collega’s en jezelf. De technologische factor om alles ‘digitaal te gaan doen’ komt pas op de derde plaats.

Het is een middel om je doel te bereikenWant alles moet sneller, beter en aan een scherpere prijs. Om die diensten te kunnen blijven leveren, moet je efficiënt werken en komen je businessprocessen zwaar onder druk. En dus ook je collega’s. Iedereen moet andere taken opnemen of eenzelfde taak anders gaan uitvoeren. Laat dat nu net iets zijn waar mensen moeite mee hebben: verandering.

Expert van het probleem = expert van de oplossing

Om de juiste talenten aan te trekken, zetten we in op employer branding. We creëren een moderne werkplek door flexibiliteit, devices en communicatie te personaliseren. Door te investeren in een duurzame professionele relatie. Dus waarom zou je je medewerkers niet inschakelen in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen? Zij weten hoe de firma werkt, waar de inefficiënties zitten. Je mensen zijn expert van het probleem, maar ook expert van de oplossing.

Werksfeer Netropolix

Citizen Developers

Volgens de definitie zijn Citizen developers niet-technische eindgebruikers die bedrijfsapplicaties ontwikkelen met een ‘low code’ platform. ‘Low code’ wil zeggen dat je na een paar uurtjes leren zelf apps kan bouwen die een bedrijfsproces automatiseren om efficiënter te werken. Dat kan op basis van een Excellijst of een ander bron van data. Het platform maakt er zelf een mobiele app van. Handig in gebruik voor de rest van de firma.

Empower your colleagues

Je mensen kennen de lacunes en kunnen hierdoor zelf een oplossing verzinnen. De kracht hiervan is dat je snel kan schakelen in je businessmodel. Gaten in de bedrijfsvoering detecteren, een oplossing bouwen en groeienJe collega’s stimuleren én de tools geven om samen de business vooruit te krijgen. Dát is de belofte van Microsoft PowerApps en Flow

 

Het goede nieuws? Je beschikt er wellicht al over. Het maakt immers deel uit van de meeste Office 365 abonnementen. 

Emanuel van der Aalst

Ook je bedrijf klaarstomen voor digitale transformatie?

Emanuel van der Aalst
Chief Evangelist / Marketing & Partnerships
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!