Logo_New_2017.png

buildblog square one

BouwBreedWebsite.jpg

Square One is de naam van het nieuwe hoofdkwartier van Netropolix. De werken starten eind 2018 en zouden één jaar later, als Netropolix 20 kaarsjes mag uitblazen, klaar moeten zijn! We kijken er allemaal enorm naar uit!

Bepaling.png

fundamentele werken

Aangezien er onder het volledige Square One gebouw een parking zal voorzien worden, moet de fundering natuurlijk goed zitten. Dit 'graaf' machien zal ons de komende weken letterlijk bepaald gelukkig maken. 

 

SafetyFirst.png

safety first (22 oktober 2018)

Week 43 van 2018! Het is ondertussen onmiskenbaar herfst. Op de werf staan reeds werfketen, camera's, poorten en verlichting. Safety first! Er is elke dag meer bedrijvigheid op de Kleinhoefstraat 11. Spannend!

 

Deeersteshop.jpg

De eerste schop (9 oktober 2018)

Eindelijk is het dan zo ver. De eerste schop gaat in de grond. Geen moment te vroeg! Binnen 432 dagen zal hier immers de sleutel aan de buitenkant van de voordeur moeten zitten. Waanzinnig! We wensen het hele team enorm veel succes met het bouwen van ons kickass HQ!

 

Vergunning (1).png

DE VERGUNNING IS BINNEN

Een belangrijk moment! Het plan is goedgekeurd door alle instanties en de gemeenteraad heeft zijn GO! gegeven. We kunnen aan de slag met de plannen! Een tiental aannemers toont interesse in het project. Het zal nog een hele lastig opdracht worden om uiteindelijk een keuze te maken. Spannend!

BouwRender2.jpg

de eerste render

Na veel overleg en discussie over hoe het gebouw er uiteindelijk zou gaan uit zien, was het aan de architecten om de vele ideeën om te zetten in een écht gebouw. Veel uurtjes Autocad en nog méér uurtjes rekenen later kwam de eerste fotorealistische render tevoorschijn op het scherm. Het was het wachten waard geweest. We waren onmiddelijk verliefd :)

OnsPlekkie (1).png

een eigen plek onder de zon

In 2016 rijpte het idee om een nieuw kantoorgebouw te gaan bouwen. Samen met onze toenmalige partner COVR gingen we op zoek naar een stukje grond om onze gezamelijke droom te realiseren. Uiteindelijke vonden we vlakbij de ideale plek. De Kleinhoefstraat in Geel had nog één plaatsje vrij. Ideaal gelegen. Recht tegenover Thomas More, naast VOKA, centraal in de Kempen.