Verhuursoftware Rentdesk
Software

Rentdesk: onmiskenbaar voor wie vastgoed verhuurt

04/10/2019 - 2 min read

Wie vastgoed verhuurt weet dat wetgeving en de bijbehorende aandachtspunten complexer worden. Hoe voorkom dan je als vastgoedbeheerder of rentmeester dat je de feiten achternaloopt? Met Rentdesk-software krijg je gemoedsrust en bespaar je tijd. Tijd om even kennis te maken.

Volledig vastgoedbeheer

Aandachtspunten genoeg als je vastgoed verhuurt. Rentdesk bundelt ze allemaal en loodst je door alle te ondernemen stappen. Een overzicht van wat deze intuïtieve software doet voor jou:

 

  1. Automatische indexatie: krijg jaarlijks de correcte berekening van de nieuwe huurprijzen.
  2. Eenvoudig dossierbeheer: vind alle contracten, attesten en documenten op één centrale plek.
  3. Achterstalbeheer: krijg een overzicht van de nog verschuldigde huur en spoor huurders aan om te betalen.
  4. Technisch beheer en taakopvolging: controleer de taken en deadlines van teamleden en externe dienstverleners.
  5. Aflopende huurcontracten en leegstand: krijg ruim op tijd een signaal wanneer het tijd is om een pand weer in de markt te zetten.
  6. Communicatie met huurders en eigenaars: verstuur sms-berichten, e-mails en brieven in een vingerknip.
  7. Digitale verrichtingen: verwerk alle bankverrichtingen op een digitale manier, koppel huurontvangsten en bereid betalingen voor.
  8. Inzicht in rendement: breng kosten en opbrengsten in evenwicht op basis van heldere rapporten.

Eenvoudig in gebruik

Als vastgoedbeheerder wil je snel en correct je werk doen. De eenvoudige dashboards van Rentdesk helpen je daarbij. Hoe? Voor elk aandachtspunt staat er een tegel met een kleur op de dashboards: rood, oranje of groen. Zo weet je in een oogopslag of je actie moet ondernemen en hoe dringend die actie is.

Rentdesk loodst je met een minimumaantal muiskliks door alle stappen om je huurdossiers te beheren. Contracten online registreren via MyRent van de FOD Financiën? Check! Gegevens eenvoudig exporteren naar je boekhoudpakket? Check! Heldere rentabiliteitsrapporten trekken? Check!

Rentdesk is software in de cloud. De voordelen voor jou? Je werkt waar en wanneer je dat wilt. Je gegevens en back-ups worden veilig bewaard. En als je vragen hebt, grijpt de support van Rentdesk supersnel in.

Rentdesk blog

Gratis demo

Rentdesk is speciaal voor de Vlaamse verhuurmarkt ontwikkeld. Huizen, appartementen, studio’s, koten of handelspanden? Als je het kunt verhuren, beheer je het met RentdeskVraag vandaag je demo aan en probeer Rentdesk gratis uit.

Jan Louis De Bruyn

Meer weten over Rentdesk?

Jan Louis De Bruyn
Sales software
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!