logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

PERSBERICHT: Volledige ontzorging van IT op de werkvloer dankzij partnership XsolveIT en Netropolix

Xerox printer

Netropolix gaat de samenwerking aan met XsolveIT. De Kempische IT-partner maakte de overeenkomst met de printspecialist uit Sint-Niklaas, met kantoren in Hasselt en Antwerpen, officieel. “We proberen onze klant volwaardig te ontzorgen. Hij hoeft zich niets aan te trekken, wij zorgen dat alles in orde is. Daarmee sluit onze visie uitstekend aan bij die van XsolveIT”.

Gemeenschappelijke filosofie

Waar Netropolix gespecialiseerd is in het voorkomen van IT-problemen bij kmo’s door verregaande proactiviteit, is XsolveIT expert in alles wat met printing, scanning en workflow te maken heeft. De diensten van beide partijen vullen elkaar mooi aan. Bovendien delen de bedrijven één gemeenschappelijke visie: de klant ontzorgen van A tot Z en een verschil maken in de dienstverlening van hun klant. Een officieel partnership kon dus niet langer uitblijven.

 

“Wij hebben ervoor gekozen om ons toe te leggen op alles wat met managed print services te maken heeft. Voor alles wat errond hangt, moeten we een andere partij contacteren. En in Netropolix hebben we die gevonden”, vertelt Patrick Van Baelen, Managing Partner bij XsolveIT.

Officiële samenwerking

De connectie tussen Netropolix en XsolveIT gaat al jaren terug. Zo was er reeds wederzijds respect en een flexibele samenwerking met COVR, het bedrijf dat door een fusie opging in Netropolix, dat zorgt voor de digitale ondersteuning van internationale medische en wetenschappelijke congressen.

 

Vandaag de dag is die vrijblijvende samenwerking geofficialiseerd. “Wij zien de samenwerking langs twee kanten, waarbij Netropolix in omgevingen terechtkomt waar printing een belangrijk onderdeel is en waarbij wij klanten doorverwijzen naar Netropolix. Dat is ook waarom wij graag een samenwerkingsovereenkomst afsluiten. De combinatie van beide partijen is een echte meerwaarde, waarbij één plus één drie of meer is,” vertelt Van Baelen.

 

“Bovendien is het naar klanten toe enorm sterk om elkaars expertise uit te spelen. Het is fijn dat we met Netropolix het totaalpakket aan onze klanten kunnen aanbieden als twee bedrijven met dezelfde filosofie.”

Flinke uitbreiding

De laatste jaren breidt Netropolix stevig uit. Niet alleen het aantal medewerkers groeit, ook stampte het IT-bedrijf dit jaar met Business in Versnelling een gloednieuwe dienstverlening uit de grond. En dankzij het officieel partnership met XsolveIT kan Netropolix haar klanten nu ook volledig ontzorgen op het vlak van printmanagement, kostenbeheersing, printsecurity en scanning met een betrouwbare partner.

Geïnteresseerd in onze printoplossingen?

Emanuel van der Aalst web

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

 

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?

 

HET KAN!

 

andere blogs, persberichten en events

content-view-module

Data

Van buikgevoel naar gestructureerde rapportage

Leg verbanden en stuur bedrijfsprocessen bij dankzij de juiste cijfers.

Innovatie

Waarom wij klaar zijn voor Windows 11!

Windows 11 werd onlangs aangekondigd: wat is de impact hiervan op jouw toestel?

Visie

Solliciteer en word beloond met quality time

Gedurende de maand oktober beloont Netropolix elke sollicitant met vrije tijd.

Netropolix

XsolveIT en Netropolix slaan de handen in elkaar

Printspecialist XsolveIT en Netropolix maken partnership officieel.

Netropolix

5 keer goud, 2 keer zilver voor Netropolix

Netropolix behaalde een vijfde Gold Competency van Microsoft!

Security

Met deze 4 tips ben jij phishers te slim af!

Ken jij al dé vier factoren waarop je moet letten bij phishing?

Netropolix

Netropolix wint Voka Lokaal Award 2021

Met deze prijs plaatst het IT-bedrijf zich rechtstreeks voor de Prijs Ondernemen

Netropolix

6 goede redenen om te stemmen op Netropolix

Bracht jij jouw stem al uit voor de Prijs Ondernemen? Ontdek 6 goede redenen.