logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Persbericht: Netropolix sleept Voka Lokaal Award 2021 in de wacht

Tim Sleebus Koen Vanlommel

IT-bedrijf Netropolix wint de Voka Lokaal Award regio Kempen Zuid. Zo dingt de IT-partner mee naar de prestigieuze Ondernemersprijs die op 30 september wordt uitgereikt. In totaal zijn er negen finalisten in de running om vorige winnaar Belorta op te volgen.

Winaar Voka Lokaal Award 2021

Elk jaar reikt Voka Kamer van Koophandel Mechelen – Kempen de Ondernemersprijs uit. Hiervoor kent het bestuur eerst een Voka Lokaal Award toe in elk van de negen lokale ondernemersnetwerken. Die negen winnaars zullen tegen elkaar strijden voor de Ondernemersprijs.

 

Dit jaar is het Geelse Netropolix de uitverkorene als winnaar van de regio Kempen Zuid. Maar niet zomaar elk Kempisch bedrijf komt in aanmerking voor die award. Kandidaten moeten zich onderscheiden door durf en ambitie, innoverend vermogen, internationaal ondernemen, een onderscheidende bedrijfscultuur, deugdelijk bestuur én duurzaam ondernemen. Kortom, de winnaar van de Voka Lokaal Award moet inspirerend ondernemen met een positieve impact op de regio.

Inspirerend ondernemen met positieve impact

Laat dat nu net zijn wat Netropolix sinds 1999 doet, eerst nog vanuit het Officenter, nu dankzij de enorme groei in haar eigen kantoor tegenover partner Thomas More Geel. Zo loopt Netropolix in de kijker bij het talent van morgen, heeft het een economisch aantrekkelijke ligging in de Kempen én biedt het ruimte voor andere ondernemingen in het gebouw dat Square One werd gedoopt.

Square One

Square One werd futureproof en milieugericht geconstrueerd met behulp van groene innovatieve initiatieven, zoals een bufferings- en infiltratievoorziening, zonnepanelen en automatische verlichting.

Chief Happiness Officer

Netropolix intensifieerde haar HR-beleid de laatste twee jaar met o.a. de aanstelling van een Chief Happiness Officer. Hierdoor was er, nog voor het verplicht was, plaats voor thuis- en flexwerk, kwamen er sessies over welzijn, happiness food, afterwork drinks en meer. Dit beleid zorgde ervoor dat Netropolix een enorme veerkracht vertoonde tijdens de coronaperiode.

Extra concept

De Kempische IT-partner komt deze maand zelfs met een extra concept. Met Business in Versnelling zal het proactief ondernemers ondersteunen met businessadvies in functie van de ambities van de organisatie. Hierbij toont Netropolix IT-mogelijkheden waar de klant het bestaan niet van kende, nog niet aan had gedacht of waarvan hij dacht dat ze onmogelijk waren. Op die manier sluit het concept perfect aan op de formule IT op de Achtergrond die Netropolix vandaag aanbiedt opdat klanten zich kunnen focussen op hun core business.

 

Na al deze verwezenlijkingen is de prijs een mooie indicatie dat Netropolix een waardevolle bijdrage levert aan de economie van het arrondissement Mechelen – Turnhout.

Prijs ondernemen in het vooruitzicht

Vanaf 30 juni zal Netropolix, samen met acht andere lokale winnaars, meedingen naar de Prijs Ondernemen die op 30 september feestelijk wordt uitgereikt. Wie de winnaar wordt, is uiteraard nog niet bekend. Tussen 1 juli en 31 augustus kan het publiek online zijn stem uitbrengen. Een tweede deel van de stemmen wordt uitgebracht door een professionele jury, waaraan elke genomineerde zijn kandidatuur uitgebreid kan toelichten.

 

Wens je graag meer te weten over de nominatie van Netropolix? Dan kan je CEO Koen Vanlommel bereiken op [email protected]

Koen Vanlommel

Koen Vanlommel

Afgevaardigd Bestuurder

 

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?

 

HET KAN!

 

andere blogs, persberichten en events

content-view-module

Visie

Solliciteer en word beloond met quality time

Gedurende de maand oktober beloont Netropolix elke sollicitant met vrije tijd.

Innovatie

Waarom wij klaar zijn voor Windows 11!

Windows 11 werd onlangs aangekondigd: wat is de impact hiervan op jouw toestel?

Netropolix

Netropolix wint Voka Lokaal Award 2021

Met deze prijs plaatst het IT-bedrijf zich rechtstreeks voor de Prijs Ondernemen

Security

Met deze 4 tips ben jij phishers te slim af!

Ken jij al dé vier factoren waarop je moet letten bij phishing?

Netropolix

XsolveIT en Netropolix slaan de handen in elkaar

Printspecialist XsolveIT en Netropolix maken partnership officieel.

Data

Van buikgevoel naar gestructureerde rapportage

Leg verbanden en stuur bedrijfsprocessen bij dankzij de juiste cijfers.

Software

NX zorgt voor 2 transformaties in congressector

Van fysiek naar virtueel naar hybride op slechts twee jaar tijd

Netropolix

5 keer goud, 2 keer zilver voor Netropolix

Netropolix behaalde een vijfde Gold Competency van Microsoft!