Netropolix verhuist naar square one
Over Netropolix

Netropolix verhuist binnenkort, jij ook?

18/11/2019 - 2 min read

In januari 2020 is het eindelijk zover. Dan neemt het Netropolix-team zijn intrek in Square One, een gloednieuw hoofdkantoor in Geel. Centraal gelegen in de Kempen en recht tegenover de campus van Thomas More. Waarom verhuizen? Omdat onze 3 oude kantoren uit hun voegen barsten en omdat gelukkige werknemers nu eenmaal een leuke werkplek nodig hebben. Werk jij binnenkort ook bij ons?

Liefdesverhaal voor IT’ers

Achter de verhuizing van Netropolix schuilt een liefdesverhaal. Toen het team in 2016 naar een nieuwe locatie speurde, deed het dat samen met partnerbedrijf COVR. Met z’n tweetjes een pand bouwen is immers veel voordeliger. Zodra de locatie was gevonden, werden er plannen gesmeed voor het het ontwerp en voor alles wat te maken heeft met IT: serverlokaal, databekabeling, noem maar op. En toen gebeurde het: de klik tussen de twee teams die een tijdje later aan de basis lag van fusie tussen de twee bedrijven.

Help! Plaats tekort

In oktober 2018 startten de werkzaamheden aan het nieuwe hoofdkwartier. Ondertussen bleef Netropolix groeien. Resultaat? De kantoren in Grobbendonk, Turnhout en Balen barstten uit hun voegen. Niet leuk, maar gelukkig gingen de werkzaamheden snel vooruit.

Square One, zo heet het nieuwe hoofdkantoor van Netropolix. Het is modern, energiezuinig, gebruiksvriendelijk en uitgerust met de nieuwste snufjes. En vooral: er is ruimte genoeg zodat Netropolix in de komende jaren verder kan groeien. Misschien is er wel plek voor jou in ons nieuwe gebouw

Knappe IT-koppen gezocht

Netropolix is altijd op zoek naar extra IT-talent. Ben jij de dagelijkse files richting Antwerpen en Brussel beu? Kom dan binnenkort eens kennismaken in Square One. Je vindt ons hoofdkwartier in de Kleinhoefstraat in Geel.  Recht tegenover de campus van de Thomas More-hogeschool. De ideale ligging voor het uitrollen van interessante projecten met studenten. We vertellen je er graag alles over. Voka is een andere buur. Ook die koesteren we, want het zijn de Kempische ondernemers die op Netropolix rekenen voor IT die geruisloos werkt op de achtergrond.

We hopen stiekem dat jij binnenkort mee onze klanten gelukkig maakt …

Evelien Hendrickx

Interesse om ons team te versterken?

Evelien Hendrickx
Matchmaker
Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!