Logo_New_2017.png

Microsoft 365

SatyaInspire.png

Op de jaarlijkse Inspire conventie in Washington DC begin juli, kondigde Microsoft een nieuwe bundel aan: Microsoft 365. Het nieuwe pakket bundelt Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility en Security. Het zal later dit jaar op de markt komen in drie varianten: Business, Enterprise E3 en Enterprise E5.

 

Het goede nieuws is dat u niet langer hoeft te wachten om er gebruik van te maken want hoewel de bundel nieuw is, zijn de onderliggende diensten dat niet.

 

We zetten ze voor u kort op een rij:

 

Windows 10

 

Windows 10 is nu de standaard geworden op alle nieuwe toestellen. Het besturingssysteem is ondertussen bijna twee jaar op de markt en heeft ondertussen al een hele evolutie doorlopen. De vele bijkomende beveiligingsmogelijkheden en frequente updates zorgen ervoor dat uw gebruikers optimaal beschermd blijven. 

 

Office 365

 

Office 365 kennen de meeste onder ons van de office appllicaties én e-mail maar het omvat ondertussen zó veel meer. Zo kan je bijvoorbeeld vlot samenwerken met collega's in Teams, weten wat er leeft in de organisatie dankzij Delve, inzicht krijgen in je eigen tijdsbesteding met MyAnalytics en complexe data flexibel visualiseren met PowerBI. Diensten als Advanced Threat Protection helpen u dan weer uw mailbox te beschermen tegen virussen en malware.

 

Enterprise Mobility & Security

 

Beveiliging is een top prioriteit voor elke firma. De EMS-bundel van Microsoft maakt het mogelijk om uw werknemers nog beter te beschermen door een geïntegreerde indentiteitscontrole. Dankzij functies als:

 

  • conditional access:  van waar en op welk toestel logt iemand in?
  • multi-factor authenticatie: een extra verificatie bij het inloggen door middel van een SMS naar uw GSM 
  • single-sign on: integratie van toegang tot bedrijfsnetwerk en applicaties met één sterk paswoord

kan iedereen flexibel en overal werken zonder dat uw data op straat komt te liggen. Bekijk hieronder een video met meer details:

U kijkt dit filmpje op een nieuwe Dell XPS 13.

 

Interesse om meer te weten over de bovenstaande diensten? Laat dan gerust uw gegevens achter: