Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Thomas More & Netropolix: Partner in Parties (& Education)

Kerst TD

Om het einde van de examens in deze stressvolle tijden te vieren en het tweede semester met een vrolijke en hoopvolle noot in te zetten, organiseert Thomas More op donderdag 18 februari een spetterende online show op alle campussen met bijdragen en optredens van o.a. Regi, Discobaar A Moeder en vele anderen. Roos Van Acker praat in de studio alles aan elkaar. Netropolix zorgt voor de livestream en garandeert interactie met de deelnemers!

Partner in Parties

Het is voor de tweede keer op een korte tijd dat Thomas More en Netropolix de handen in elkaar slaan om een leuk feestje te bouwen voor de studenten. Onder het motto 'work hard, play hard' helpen we maar wat graag om wat digitaal vertier mee in goede banen te leiden. We hadden dus ook maar een half woord nodig om volmondig 'natuurlijk' uit te roepen, toen de vraag kwam om ook na de Kerst TD ook ROEM™ technisch te ondersteunen. Met de organisatie van het event ROEM™ op donderdag 18 februari wil de Thomas More-hogeschool alle studenten en medewerkers, 20.000 in totaal, een hart onder de riem steken en hen laten voelen dat ze niet alleen zijn. #Fantastisch

Partner in Education

Nog een feestje dat binnenkort van start zal gaan, zijn de jaarlijkse stages. Vanaf begin Maart nemen we niet minder dan 8 studenten onder de vleugels in alle geledingen van de organisatie. Een ideale manier voor de studenten om kennis te maken met het échte werk. En natuurlijk heerlijk voor Netropolix om zoveel aanstormend talent in ons midden te hebben. Wij kijken er reikhalzend naar uit!

Wil je Volgend jaar ook stage doen bij netropolix?

Emanuel van der Aalst web.jpg

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT ondersteuning.

HET LAATSTE IT NIEUWS EN LEUKE TIPS IN JE MAILBOX? SCHRIJF JE IN OP ONZE BLOG.

andere blogs, persberichten en events

content-view-module.png

Security

5 tips om Computer Security Day te overleven

Wij geven je vijf tips om het hele jaar digitaal & veilig door te komen.

Netropolix

Netropolix start nieuwe afdeling MS Bus Apps

Verbeter je bedrijfsprocessen met professionele ondersteuning

Netropolix

Waarom Netropolix De Kempenaar moet worden

Netropolix is genomineerd voor De Kempenaar 2020. Geef je stem!

Visie

Netropolix is Baanbrekende Werkgever

Netropolix ondertekende het charter. Ontdek waarom.

Cloud

Maak je geen zorgen, maak een back-up

Je bestanden in de cloud zetten, is niet hetzelfde als een back-up.

Netropolix

Netropolix helpt studenten met livestream TD

Studentenvereniging Atomos livestreamt Kerst TD vanuit Netropolix.