logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Netropolix & Atomos zorgen voor een feestelijke paaspauze

PaasTD_Blog

Dat corona een hap uit het sociale leven wegneemt, is niemand onbekend. Ook de student ontmoet minder vrienden en wordt overspoeld met online lessen. En met het inlassen van de paaspauze is er helaas nog geen verbetering in zicht. Daarom organiseert studentenvereniging Atomos samen met Geels IT-bedrijf Netropolix opnieuw een virtuele TD.

Teamwork makes the dream work

Netropolix is blij om studentenvereniging Atomos weer te mogen bijstaan. Na een schitterende virtuele Kerst TD en het digitale event Roem van Thomas More, steken beide partijen terug de koppen bij elkaar voor de virtuele Paas TD. “Samen met Netropolix willen we de studenten opnieuw iets aanbieden waar ze zich ten volle kunnen uitleven”, aldus Jens Taels van studentenvereniging Atomos. Met de Kerst TD haalden ze maar liefst 750 views op de livestream en bereikten ze 2500 accounts op Twitch. Een feestje dat voor herhaling vatbaar was.

Wat staat er op de online agenda?

Zo gezegd, zo gedaan: de paashaas voorziet een extra verrassing deze keer. Zo staat er op 1 april het voorprogramma ‘comedy garden’ gepland, een comedy show met o.a. Adriaan Van den Hoof en Sven de Ridder. Dit optreden wordt georganiseerd door de stad Geel en zal starten om 19u00. Na een uurtje moppen tappen, kunnen de feestvierders rechtstreeks overschakelen naar het digitale Paasdorp. Daar kunnen ze kiezen tussen drie stages: een main stage, carnaval stage en een house-technopodium. Deze zijn allemaal tot 1u ’s nachts op de stream van Atomos vzw te volgen.

 

 

“Samen met Netropolix willen we de studenten opnieuw iets aanbieden waar ze zich ten volle kunnen uitleven.” 

Jens Taels, Praeses bij Atomos

 

Voor studenten, door studenten

Ondertussen is het een echt dreamteam geworden. De studentenvoorzieningen van Thomas More zorgt voor het budget, de studenten van Atomos verzorgen de opmaak van de stream en Netropolix biedt een ruime locatie aan met alle nodige infrastructuur om de livestream in goede banen te leiden. De studenten weten perfect hoe het materiaal werkt en als er zich toch technische problemen voordoen, is Netropolix daar om de handen uit de mouwen te steken.

 

Maar niet alleen op dat vlak steunt Netropolix de studenten. Elk jaar biedt het IT-bedrijf en overbuur van Thomas More Geel interessante stageplaatsen aan waar studenten zich kunnen ontwikkelen. Zo zijn beide partijen niet alleen partners in parties, maar ook partners in education.

Emanuel van der Aalst web

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

 

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT-consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT-ondersteuning.

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?

 

HET KAN!

 

andere blogs, persberichten en events

content-view-module

Data

Data verliezen is duur

Zorg voor een feilloze business back-up!

Netropolix

Netropolix wint Voka Lokaal Award 2021

Met deze prijs plaatst het IT-bedrijf zich rechtstreeks voor de Prijs Ondernemen

Innovatie

3 zaken die je moet hebben in je moderne werkplek

Volgens Netropolix zijn er slechts 3 zaken die je moet hebben in je kantoor.

Innovatie

Waarom wij klaar zijn voor Windows 11!

Windows 11 werd onlangs aangekondigd: wat is de impact hiervan op jouw toestel?

Netropolix

5 keer goud, 2 keer zilver voor Netropolix

Netropolix behaalde een vijfde Gold Competency van Microsoft!

Netropolix

6 goede redenen om te stemmen op Netropolix

Bracht jij jouw stem al uit voor de Prijs Ondernemen? Ontdek 6 goede redenen.

Data

Van buikgevoel naar gestructureerde rapportage

Leg verbanden en stuur bedrijfsprocessen bij dankzij de juiste cijfers.

Security

Met deze 4 tips ben jij phishers te slim af!

Ken jij al dé vier factoren waarop je moet letten bij phishing?