logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Netropolix & Atomos zorgen voor ontspanning tijdens blok

Kerst TD

De coronacrisis kwam voor niemand gelegen. Een groep die hier sterk onder lijdt, zijn de studenten. Wat de mooiste tijd van hun leven zou moeten zijn, wordt nu al maanden overschaduwd door beperkt sociaal contact en online lessen. Daarom komt Studentenvereniging Atomos vzw in samenwerking met Netropolix met een virtuele TD op de proppen.

Online lessen

Dat 2020 niet bepaald het jaar van de student was, is een understatement. Genieten van het kotleven, vrienden ontmoeten en eens stevig uitgaan, zit er al sinds februari niet meer in. Deze activiteiten moesten plaatsmaken voor online lessen, break-outrooms en groepswerk vanop afstand. En dat weegt zwaar op het welzijn van een student … Atomos vzw en Netropolix bundelen hun krachten om dit te verhelpen.

Kerst TD of Kerst TV?

Met de blok in het vooruitzicht organiseert Atomos vzw, de vereniging in Geel met bijna alle studentenclubs van Geel, Vorselaar, Lier en Turnhout jaarlijks de Kerst TD. Dit unieke mini festival is een van de grootste TD’s van het jaar met zo’n 5000 bezoekers. En corona of geen corona, de TD zal doorgaan. “We vinden het enorm belangrijk dat studenten zich nog een laatste keer kunnen ontspannen voor de examens”, aldus Jens Taels, Praeses bij Atomos. “Daarom hebben we een virtueel kerstdorp voorzien met drie podia en bekende DJ’s die we laten livestreamen vanuit IT-bedrijf Netropolix.”

"Netropolix hoopt studenten een hart onder de riem te steken voor de zware periode die komt."

Livestream vanuit Netropolix

Het online kerstdorp is gratis beschikbaar voor iedereen. Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder hulp. Zo zorgde studentenvoorzieningen Thomas More voor het budget en biedt Netropolix een ruime locatie aan met alle nodige infrastructuur om de livestream in goede banen te leiden. Netropolix heeft al jaren ervaring in het ondersteunen van internationale congressen. Dit jaar organiseerde het zelf ook tal van hybride en online events met behulp van haar eigen software. Daarnaast is het IT-bedrijf gelegen tegenover Thomas More in Geel en tevens hun Partner in Education. Met de juiste locatie en infrastructuur is het dus de ideale partner voor de virtuele Kerst TD. Netropolix hoopt met dit initiatief de 2 000 aangemelde studenten een spetterende avond te bezorgen en hen een hart onder de riem te steken voor de zware periode die nog zal komen. Veel succes!

 

Wie vanavond graag de livestream volgt, kan via deze link het kerstdorp bezoeken.

Emanuel van der Aalst web

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

 

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT-consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT-ondersteuning.

 

 

 

 

 

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS?

 

HET KAN!

 

andere blogs, persberichten en events

content-view-module

Data

Van buikgevoel naar gestructureerde rapportage

Leg verbanden en stuur bedrijfsprocessen bij dankzij de juiste cijfers.

Innovatie

3 zaken die je moet hebben in je moderne werkplek

Volgens Netropolix zijn er slechts 3 zaken die je moet hebben in je kantoor.

Netropolix

5 keer goud, 2 keer zilver voor Netropolix

Netropolix behaalde een vijfde Gold Competency van Microsoft!

Netropolix

Netropolix wint Voka Lokaal Award 2021

Met deze prijs plaatst het IT-bedrijf zich rechtstreeks voor de Prijs Ondernemen

Netropolix

6 goede redenen om te stemmen op Netropolix

Bracht jij jouw stem al uit voor de Prijs Ondernemen? Ontdek 6 goede redenen.

Innovatie

Waarom wij klaar zijn voor Windows 11!

Windows 11 werd onlangs aangekondigd: wat is de impact hiervan op jouw toestel?

Security

Met deze 4 tips ben jij phishers te slim af!

Ken jij al dé vier factoren waarop je moet letten bij phishing?

Data

Data verliezen is duur

Zorg voor een feilloze business back-up!