logo-web-2_Tekengebied 1

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

3 zaken voor de moderne werkplek in de cloud

Moderne werkplek

In tijden van thuiswerk wordt het des te belangrijker om ook in jouw kantoor thuis de juiste tools binnen handbereik te hebben. En dan bedoelen we niet de nietmachine en de perforator, maar wél de juiste digitale tools. Maar geen paniek! Volgens Netropolix zijn er slechts drie zaken die je écht moet hebben. We sommen ze graag voor je op.

Boost je (samen)werking met de productiviteitssuite

Allereerst heb je nood aan een omgeving waarin je al je ideeën kwijt kan. Vroeger pakte je snel pen en papier en krabbelde je wat op je notitieblok. Vandaag is alles echter anders. Gecompliceerde berekeningen en herhaaldelijke workflows automatiseren, gaan efficiënter digitaal. Maar daarvoor heb je uiteraard het juiste platform nodig. Wij prefereren de Microsoft 365 Productivity en Security suite die alles bevat om online aan de slag te gaan:

 

Microsoft 365 biedt je daarmee alle tools om op kantoor en van thuis uit veilig, productief én eenvoudig aan de slag te gaan, samen te werken en documenten te delen met collega's. Met behulp van de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps en cloudservices kan je na een dagje hard werken je laptop vol voldoening afsluiten voor een ontspannende avond.

Feilloos en flexibel werken met de juiste zakelijke computer

Dell Latitude 7420
Windows 10 Pro

Windows 10 Pro means business.

Maar wat ben je met een volledige productivity suite als je niet het juiste toestel hebt? Juist, niet zo erg veel. Daarom is volgens ons een snelle en flexibele zakelijke laptop onmisbaar in het bedrijfsleven. Het is als het ware de basis van een excellente user experience. Onze voorkeur voor de meest optimale ervaring? Die gaat uit naar de Dell client devices. Snelle, lichte toestellen die uitgerust zijn met de laatste nieuwe snufjes en dat in elke form factor, van tablet tot laptop en 2-in-1-modellen. Bovendien kies je voor de bedrijfslaptop die het beste bij je functie past. Een toestel voor op de werf of op kantoor? Met een grote of kleine grafische kaart? De Latitude en Precision series stellen je niet teleur.

 

Maar voor welke vorm of soort je ook kiest, elk toestel is uitgerust met Windows 10 Pro: het platform voor elke professionele laptopgebruiker, ondersteund door de meest high level security features. Denk maar aan data encryptie met BitLocker voor de versleuteling van jouw data, ​​​​​Ransomwarebeveiliging met controlled folder access en ​​​​​​​Windows Hello gezichtsherkenning dankzij een geïntegreerde infraroodcamera. Kortom, alles om je veilig en feilloos te laten werken.

Maak gebruik van proactieve ondersteuning en monitoring

Digitaal is het nieuwe normaal, maar het brengt vanzelfsprekend ook meer risico's met zich mee. Wie op het 'www' aanwezig is en zijn werkplek in de cloud heeft staan, loopt altijd het gevaar dat zijn zakelijke laptop wordt gehackt of dat hij slachtoffer wordt van een ransomware- of phishingaanval

 

Om het risico naar een bijna onbestaand niveau te brengen, heb je de juiste proactieve monitoring en securityservices nodig. En daarmee helpt Netropolix je graag, op een manier waarbij de IT op de Achtergrond geraakt, jouw business in versnelling komt en je productiviteit én veiligheid de hoogte in schieten!

Klaar om de voordelen van de moderne werkplek in de cloud bij je thuis of op kantoor te ervaren? We luisteren graag naar je noden!

Aan de slag met je moderne werkplek?

Emanuel van der Aalst web

Emanuel van der Aalst

Chief Evangelist

 

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT-consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT-ondersteuning.

Op je gemak alles doornemen?

 

Wil je alles nog eens rustig doornemen, download dan onze whitepaper met alle details.

 

WhitePaperModerneWerkplek

andere blogs, persberichten en events

content-view-module

Innovatie

Waarom wij klaar zijn voor Windows 11!

Windows 11 werd onlangs aangekondigd: wat is de impact hiervan op jouw toestel?

Netropolix

5 keer goud, 2 keer zilver voor Netropolix

Netropolix behaalde een vijfde Gold Competency van Microsoft!

Netropolix

6 goede redenen om te stemmen op Netropolix

Bracht jij jouw stem al uit voor de Prijs Ondernemen? Ontdek 6 goede redenen.

Security

Met deze 4 tips ben jij phishers te slim af!

Ken jij al dé vier factoren waarop je moet letten bij phishing?

Data

Data verliezen is duur

Zorg voor een feilloze business back-up!

Data

Van buikgevoel naar gestructureerde rapportage

Leg verbanden en stuur bedrijfsprocessen bij dankzij de juiste cijfers.

Netropolix

Netropolix wint Voka Lokaal Award 2021

Met deze prijs plaatst het IT-bedrijf zich rechtstreeks voor de Prijs Ondernemen

Innovatie

3 zaken die je moet hebben in je moderne werkplek

Volgens Netropolix zijn er slechts 3 zaken die je moet hebben in je kantoor.