Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Zó levert een modern toestel je veel meer tijd op

Moderne laptop bespaart je tijd

Je kent het wel: je wil beginnen werken, maar … het duurt een eeuwigheid voor je laptop is opgestart. Je gaat een koffie halen en wanneer je terugkomt, begint je laptop te updaten. De klok tikt, maar je bent nog niet aan het werk. Heb je je daarbij al eens bedacht hoeveel vrije tijd een modern toestel je zou opleveren? Wij wel!

Een eenvoudig sommetje

Het uitgangspunt van die bedenking kunnen we je ook meegeven. Want niet enkel door de vlotte en gebruiksvriendelijke werking spaar je tijd uit. Nee, alleen al door de snelle opstart van je notebook bespaar je jaarlijks ongeveer 120 uur. Want duurt het bij jouw laptop een halve minuut vooraleer hij je bureaublad vertoont? Dan betekent dit dat je op een jaar 10 950 seconden kwijt bent aan wachten, wat overeenkomt met 182,5 uur. Met een modern toestel kom je er een pak sneller vanaf. Op maar liefst 10 seconden staat hij voor je klaar. Begin al maar te dromen wat je in die vijf extra dagen kan verwezenlijken …

Alles erop en eraan

Werken met een modern toestel levert op individueel niveau een pak meer productiviteit én vrije tijd op. In een bedrijf met bijvoorbeeld 20 werknemers is deze impact logischerwijze twintig keer zo groot. Om het effect nóg groter te maken, worden deze laptops uitgerust met alles erop en eraan. Denk daarbij aan Antivirus software en BitLocker. Dat laatste is een programma dat zorgt voor een encryptie op je harde schijf. Dit om je gegevens te beveiligen. Enorm belangrijk dus. Maar werk je nog met een ouder toestel? Dan zal de BitLocker zorgen voor een grote vertraging. En werk je bijvoorbeeld nog op een Windows 7 toestel, dan is het absoluut aangeraden om over te schakelen naar een veiligere én snellere oplossing.

Flexibele financiering

Veilig en snel, allemaal goed en wel, maar wat moet je met het kostenplaatje? Ook hier is een flexibele oplossing voor. Een moderne laptop blijft ongeveer drie jaar volledig up-to-date. En dat is net de periode waarop je hem kan afschrijven. Volg je deze planning, dan ben je altijd mee zonder problemen. Zorg je pas voor een nieuw toestel wanneer je oude vreemde signalen vertoont, dan is het eigenlijk te laat …

 

Wil jij graag meer tijd voor jezelf? Dan is een investering in een modern en gebruiksvriendelijk  toestel een uitstekend idee. Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je uiteraard bij Netropolix terecht!

Emanuel van der Aalst web.jpg

Emanuel van der Aalst

Chief Happiness Officer

 

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT ondersteuning.

INSCHRIJVEN OP ONZE BLOGS? HET KAN! SCHRIJF JE HIER IN.

andere blogs, persberichten en events

content-view-module.png

Visie

Netropolix is Baanbrekende Werkgever

Netropolix ondertekende het charter. Ontdek waarom.

Netropolix

Netropolix helpt studenten met livestream TD

Studentenvereniging Atomos livestreamt Kerst TD vanuit Netropolix.

Netropolix

Waarom Netropolix De Kempenaar moet worden

Netropolix is genomineerd voor De Kempenaar 2020. Geef je stem!

Security

5 tips om Computer Security Day te overleven

Wij geven je vijf tips om het hele jaar digitaal & veilig door te komen.

Netropolix

Netropolix start nieuwe afdeling MS Bus Apps

Verbeter je bedrijfsprocessen met professionele ondersteuning

Cloud

Maak je geen zorgen, maak een back-up

Je bestanden in de cloud zetten, is niet hetzelfde als een back-up.