Netropolix Logo

Perfect werkende IT in jouw bedrijf?

Netropolix & Atomos zorgen voor ontspanning tijdens blok

Kerst TD

De coronacrisis kwam voor niemand gelegen. Een groep die hier sterk onder lijdt, zijn de studenten. Wat de mooiste tijd van hun leven zou moeten zijn, wordt nu al maanden overschaduwd door beperkt sociaal contact en online lessen. Daarom komt Studentenvereniging Atomos vzw in samenwerking met Netropolix met een virtuele TD op de proppen.

Online lessen

Dat 2020 niet bepaald het jaar van de student was, is een understatement. Genieten van het kotleven, vrienden ontmoeten en eens stevig uitgaan, zit er al sinds februari niet meer in. Deze activiteiten moesten plaatsmaken voor online lessen, break-outrooms en groepswerk vanop afstand. En dat weegt zwaar op het welzijn van een student … Atomos vzw en Netropolix bundelen hun krachten om dit te verhelpen.

Kerst TD of Kerst TV?

Met de blok in het vooruitzicht organiseert Atomos vzw, de vereniging in Geel met bijna alle studentenclubs van Geel, Vorselaar, Lier en Turnhout jaarlijks de Kerst TD. Dit unieke mini festival is een van de grootste TD’s van het jaar met zo’n 5000 bezoekers. En corona of geen corona, de TD zal doorgaan. “We vinden het enorm belangrijk dat studenten zich nog een laatste keer kunnen ontspannen voor de examens”, aldus Jens Taels, Praeses bij Atomos. “Daarom hebben we een virtueel kerstdorp voorzien met drie podia en bekende DJ’s die we laten livestreamen vanuit IT-bedrijf Netropolix.”

"Netropolix hoopt studenten een hart onder de riem te steken voor de zware periode die komt."

Livestream vanuit Netropolix

Het online kerstdorp is gratis beschikbaar voor iedereen. Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder hulp. Zo zorgde studentenvoorzieningen Thomas More voor het budget en biedt Netropolix een ruime locatie aan met alle nodige infrastructuur om de livestream in goede banen te leiden. Netropolix heeft al jaren ervaring in het ondersteunen van internationale congressen. Dit jaar organiseerde het zelf ook tal van hybride en online events met behulp van haar eigen software. Daarnaast is het IT-bedrijf gelegen tegenover Thomas More in Geel en tevens hun Partner in Education. Met de juiste locatie en infrastructuur is het dus de ideale locatie voor de virtuele Kerst TD. Netropolix hoopt met dit initiatief de 2 000 aangemelde studenten een spetterende avond te bezorgen en hen een hart onder de riem te steken voor de zware periode die nog zal komen. Veel succes!

 

Wie vanavond graag de livestream volgt, kan via deze link het kerstdorp bezoeken.

Emanuel van der Aalst web.jpg

Emanuel van der Aalst

Chief Happiness Officer

 

Netropolix is een Kempisch IT-bedrijf dat houdt van haar System Engineers en Software Developers. In tegenstelling tot de traditionele IT consultancy bedrijven, zorgt het ervoor dat medewerkers als team worden betrokken bij elk project. Netropolix gelooft er dan ook in dat mensen het verschil maken en biedt daarom meer dan de standaard IT ondersteuning.

HET LAATSTE IT NIEUWS EN LEUKE TIPS IN JE MAILBOX? SCHRIJF JE IN OP ONZE BLOG.

andere blogs, persberichten en events

content-view-module.png

Security

5 tips om Computer Security Day te overleven

Wij geven je vijf tips om het hele jaar digitaal & veilig door te komen.

Netropolix

Waarom Netropolix De Kempenaar moet worden

Netropolix is genomineerd voor De Kempenaar 2020. Geef je stem!

Cloud

Maak je geen zorgen, maak een back-up

Je bestanden in de cloud zetten, is niet hetzelfde als een back-up.

Visie

Netropolix is Baanbrekende Werkgever

Netropolix ondertekende het charter. Ontdek waarom.

Netropolix

Netropolix start nieuwe afdeling MS Bus Apps

Verbeter je bedrijfsprocessen met professionele ondersteuning

Netropolix

Netropolix helpt studenten met livestream TD

Studentenvereniging Atomos livestreamt Kerst TD vanuit Netropolix.